NAMJEŠTALJKA?

Skandal na SP-u na kojem nastupa i Hrvatska: Je li francuski vratar namjerno primio gol?

Nepoznati autor
23.09.2024.
u 14:11

Da su pobijedili, završili bi prvi i išli u dio ždrijeba s Brazilcima s kojima bi se samim time sreli u potencijalnom četvrtfinalu, a ovako će igrati protiv Tajlanda, a u potencijalnom četvrtfinalu protiv Paragvaja ili Afganistana

Na futsal Svjetskom prvenstvu u Uzbekistanu Iran je u sklopu skupine F razbio Francusku 4-1 i tako završio prvi sa devet bodova u grupi, a Francuska druga sa šest. Ipak, detalj o kojem se najviše priča je posljednji pogodak na utakmici.

Igrač Irana je prošao pored obrane Francuza kao da ih nije ni bilo i onda uputio udarac koji je išao ravno u vratara Thibauta Garrosa. Ipak, na snimci izgleda kao da je vratar namjerno izmaknuo nogu i primio gol koji je trebao obraniti. Situaciju možete vidjeti OVDJE.

Razlog? Strah od Brazilaca i bježanje u suprotan dio ždrijeba osmine finala. Da, da su pobijedili, završili bi prvi i išli u dio ždrijeba s Brazilcima s kojima bi se samim time sreli u potencijalnom četvrtfinalu, a ovako će igrati protiv Tajlanda, a u potencijalnom četvrtfinalu protiv Paragvaja ili Afganistana

U osmini finala igrat će i Hrvatska koja se u nokaut fazu plasirala kao jedna od najbolje četiri trećeplasirane reprezentacije iz grupne faze. Na startu nokaut-faze igrat će protiv Argentine.

Ovako nešto podsjeća i na Svjetsko prvenstvo u Kataru gdje je Španjolska, po mnogima, namjerno izgubila od Japana 2-1 i u osmini finala igrala protiv Maroka, a Japance poslala na Hrvatsku. I dok se u Hrvatskoj smatralo da su Španjolci izazvali poraz kako bi izbjegli vatrene i igrali s Marokom, veći dio nogometnog svijeta je smatrao da su Španjolci htjeli izbjeći upravo Brazilce u mogućem četvrtfinalu koje na kraju nisu ni dohvatili jer su protiv Maroka ispali nakon lutrije jedanaesteraca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije