PITA SE KLUB

Sky Sports: Perišić želi otići i potpisati za Hajduk. Tottenham odlučuje o senzacionalnom transferu

Rotterdam: Susret Nizozemske i Hrvatske u polufinalu Lige nacija
Marko Lukunic/PIXSELL
13.07.2023.
u 17:29

Britanski medij smatra kako Hrvat želi povratka u matični klub, a novi trener Spursa ga ne vidi u prvom sastavu

Još uvijek nije poznato gdje će Ivan Perišić nastaviti karijeru, mnogi se nadaju kako će se vratiti u splitski Hajduk, ali ključeve transfera zapravo drži Tottenham. Vatreni još ima godinu dana ugovora sa Spursima i mora ga raskinuti ako želi potpisati za Hajduk jer bijeli nemaju financija da bi zaključili taj posao. 

Prema više specijaliziranih stranica, Perišić u Tottenhamu zarađuje nešto manje od milijun eura mjesečno, odnosno između 11 i 12 milijuna eura godišnje. To su velika primanja čije će plaćanje preuzeti malo klubova, ali je odlazak iz Tottenhama moguć jedino ako mu engleski klub odluči dati slobodne papire i isplatiti posljednju godinu ugovora. 

Novinar Sky Sportsa Dharmesh Sheth koji prati događanja u Tottenhamu kaže da Ivan želi napustiti Spurse.

VEZANI ČLANCI:

- Situacija s Perišićem je jako zanimljiva. On želi otići. Želi se vratiti u Hrvatsku i igrati za Hajduk. Ali to je jedno, a mogućnosti su drugo. Može on pričati što god želi, ali sve je na Tottenhamu. Onog trenutka kad bude odlazio iz kluba, odlazit će po uvjetima koje odabere Tottenham - rekao je Sheth. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije