POTVRĐENO

Slaven Belupo našao novog trenera, evo tko će voditi farmaceute

Varaždin: Varaždin i Dinamo igraju 14. kolo Prve HNL
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
02.09.2024.
u 17:15

Donedavni trener Varaždina je zbog teške bolesti bio primoran sam odstupiti s pozicije trenera trenutno petoplasirane momčadi lige. Na sreću, tu bolest je pobijedio i sad se vraća trenerskom poslu

Slaven Belupo nije dobro ušao u novu sezonu. U prvom kolu Koprivničani su izgubili od Hajduka 2-1, ali odigrali su vrhunsku utakmicu i dosta obećavali za ovu sezonu. Međutim, u iduća četiri kola ostvarili su poraze od Šibenika, Varaždina i Istre te remizirali s Lokomotivom. Samo jedan bod u pet kola natjerao je upravu Belupa da smijeni Ivana Radeljića koji je nakon Željka Sopića postao već drugi trener koji je u HNL-u dobio otkaz nakon samo pet kola.

Dva tjedna do utakmice protiv Osijeka, koji je također razočarao, uprava je imala vremena naći zamjenu. Mnogi su odbili. Jedan od njih je upravo Željko Sopić koji je dobio otkaz u Rijeci uoči Elfsborga iz samo direktoru Rijeke Damiru Miškoviću znanih razloga. Još jedan bivši trener Rijeke Simon Rožman također je odbio suradnju. Na kraju je na suradnju pristao Mario Kovačević.

Donedavni trener Varaždina je zbog teške bolesti bio primoran sam odstupiti s pozicije trenera trenutno petoplasirane momčadi lige. Na sreću, tu bolest je pobijedio i sad se vraća trenerskom poslu. U Varaždinu je do prisilnog otkaza radio čuda, pa ne bi iznenadilo da tako nešto napravi i s Koprivničanima unatoč lošem startu sezone.

Peto kolo je završilo remijem 1-1 u derbiju na Rujevici između Rijeke i Dinama. Slaven Belupo nema reprezentativca u klubu, pa Kovačević sad ima dva tjedna pred sobom pripremiti igrače za slavonski okršaj s Osječanima na Opus Areni.

 

Komentara 1

Avatar Provokator1
Provokator1
10:03 03.09.2024.

pa zar nije Šafarić bio privremeno rješenje do njegovog oporavka i povratka ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije