Rijeka – Olimpija

Slovenci: Navijači plaćaju da budu zaključani u kavez?! Srbi se uvrijedili zbog transparenta

Susret 3. pretkola Europske lige između Rijeke i Elfsborga
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/3
22.08.2024.
u 12:22

Rijeka i Olimpija sastaju se u prvom susretu play-offa Konferencijske lige

Rijeka večeras od 20 sati dočekuje Olimpiju u prvom susretu play-offa Konferencijske lige. Uoči toga nezaobilazna su podbadanja navijača. Oni ljubljanski, čija se skupina zove Green Dragons, uvredama provocira navijače Rijeke pred utakmicu. U domaćem su prvenstvu, prije gostovanja na Rujevici, istaknuli transparent na kojem je pisalo "Šugava Rijeko".

Spomenute riječi samo su dio rugalice koja je posvećena tom klubu, a u čijem tekstu se spominju i Srbi jer nastavak pjesme ide: "Šugava Rijeko puna si Srba..." pa je transparent slovenskih navijača tema i srpskih medija. 

 

Telegraf donosi tekst pod naslovom "Skandal Slovenaca: Navijači Olimpije pred utakmicu s Rijekom istaknuli transparent koji se odnosi na Srbe".

No dok se jedni bave transparentima, drugi se bave ulaznicama i uvjetima na hrvatskim stadionima. Slovenski portal Ekipa osvrnuo se na visoke cijene ulaznica na Rujevici. 

"Navijači Olimpije zavući će ruke duboko u svoje džepove kako bi na Rujevici 90 minuta bili zaključani u kavez. Izgradnja nove Kantride vuče se već dugo vremena, a prema posljednjim najavama izgradnja spektakularnog kompleksa koji će biti najljepši (barem) u regiji trebala bi započeti sljedeće godine. Jasno je da Rujevica ne omogućava dobre uvjete gostujućim navijačima. Nema puno stadiona u modernom nogometu na kojima tribina podsjeća na kavez u zoološkom vrtu."

 

Komentara 3

Avatar Panda13
Panda13
12:51 22.08.2024.

Pa tak bi trebo svaki stadion izgledat s tim kavezima, jer dobro se zna da su navijači hrpa klošara koji bacaju razne predmete, a o bakljama da i ne pričam, pa uletavaju u teren tako da puna podrška kavezu za životinje, jer da toga nema kolko puta bi se na rujevici utakmica prekidala zbog nereda a ovako ,divljaj i bacaj sam na sebe baklju

GE
Gefufna
14:24 22.08.2024.

Odmah se prepoznaju🤣🤣

Avatar Moodleen
Moodleen
18:07 22.08.2024.

Brača Slovenci potpuno su u pravu glede stanovništa Rijeke. I ne samo Rijeke, a Istra?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije