SVE JE JASNO

Slovenija pobijedila Japan! Hrvatska više nema izbora, proći može na jedan način

Handball - Men's Preliminary Round Group A - Japan vs Slovenia
Foto: BERNADETT SZABO/REUTERS
1/3
Autori: Hina, Večernji.hr
02.08.2024.
u 22:15

Hrvatska reprezentacija se u neugodnu poziciju dovela u petak ujutro kada je s visokih 38:27 izgubila od razigrane Švedske. U četvrtfinale prolaze četiri momčadi iz skupine, a Hrvatska ima jedan način da dođe do te pozicije

U susretu 4. kola A skupine olimpijskog turnira rukometaša Slovenija je pobijedila Japan sa 29-28 izborivši plasman u četvrtfinale. Prije toga Slovenija je pobijedila Hrvatsku i Švedsku te izgubila od Španjolske, a u nedjelju je čeka još jedna utakmica protiv Njemačke koja počinje u 14 sati.

Najefikasniji u slovenskim redovima bio je Aleks Vlah sa 14 golova, dok je japansku vrstu predvodio Kosuke Yasuhura s osam golova. Parovi nedjeljnog, posljednjeg kola su Švedska - Japan (9 sati), Njemačka - Slovenija (14 sati) i Španjolska - Hrvatska (21 sat). Hrvatska za prolaz skupine morati pobijedili Španjolsku.

Podsjetimo, susretu 4. kola A skupine olimpijskog turnira rukometaša Njemačka je pobijedila Španjolsku sa 33-31 osiguravši plasman u četvrtfinale. Hrvatska reprezentacija se u neugodnu poziciju dovela jutros, kada je s visokih 38:27 izgubila od razigrane Švedske.

VIDEO Kolinda ekskluzivno za Večernji list: Kao da mi mlađa sestra igra na terenu, ne mogu suspregnuti emocije kad je Donna na terenu

Komentara 1

Avatar DIXI
DIXI
12:55 03.08.2024.

Podsjeća na Euro...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije