ŠPANJOLSKI RELI

Sordi pripao prvi dan na španjolskom reliju

Daniel Sordo
AFP
02.10.2009.
u 17:22

Vozač Citroëna Daniel Sordo najbolje je odradio uvodni dan u Španjolskoj, jedanaestoj i pretposljednjoj utrci Svjetskog reli prvenstva.

Pred domaćom je publikom Sordo bio dominantan u četiri prve utrke, da bi potom preostale dvije prošle u supremaciji peterostrukog svjetskog prvaka Sebastiena Loeba koji tako za pobjedničkim vremenom prvoga dana (1h:10.453) zaostaje 1.6 sekundi.

Na trećemu mjestu prije subotnjeg nastavka natjecanja trenutačno je vodeći u ukupnom poretku vozača, Finac Mikko Hirvonen u Fordu.

Njegov zaostatak nakon prvoga dana iznosi 32.6 sekundi za vodećim.

Španjolski reli, prvi dan:

1.Sordo (Citroën) 1h10:45,3
2. Loeb (Citroën) +1.6
3. Hirvonen (Ford) +34.2
4. P.Solberg (Citroën) +59.7
5. Ogier (Citroën) 1:22.9

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije