Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pohvalili Hrvatsku

Španjolci nakon trilera ističu jednog hrvatskog igrača: 'Patio je', 'On nije normalan'...

Euro 2020 - Round of 16 - Croatia v Spain
Foto: Wolfgang Rattay/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/4
29.06.2021.
u 10:32

– Neću lagati, ali nikada ne možete otpisati momčad poput Hrvatske. Imaju srca, bore se i imaju puno kvalitete – kaže predsjednik Španjolskog nogometnog saveza Luis Rubiales.

Španjolski mediji, ali i nogometni dionici, puni su hvale za hrvatskog kapetana Luku Modrića kojem je ovo možda bio i posljednji Euro u hrvatskom dresu. Jer za tri godine, s 38 godina na leđima, teško da će voditi Hrvatsku u Njemačkoj.

– Modrić je patio zbog Španjolske i oprostio se od Europskog prvenstva nakon što je izborio finale Svjetskog prvenstva u Rusiji. Ovaj put, tri godine poslije, zapeo je na prvoj prepreci. Kapetan balkanske momčadi izdržao je na terenu i sudjelovao u preokretu zbog kojega je utakmica otišla u produžetke, no zamijenjen je pri rezultatu 5:3. Zaključio je dobar Euro, zabio Škotskoj gol vanjskom stranom kopačke koji će pokazivati unucima – piše Marca i zaključuje:

– Kad je utakmica završila, pozdravio je Španjolce i otišao na tribine tješiti djecu. Gospodin Luka Modrić, genij i ličnost.

Video – Marko Krnjić komentira ispadanje s Eura: Imamo razloga za optimizam, dobili smo širinu i nove igrače

 

A predsjednik Španjolskog nogometnog saveza Luis Rubiales također je pohvalio Hrvatsku i Modrića.

– Neću lagati, ali nikada ne možete otpisati momčad poput Hrvatske. Imaju srca, bore se i imaju puno kvalitete. Oni imaju jednog igrača... Luka Modrić nije normalan. Bila je ovo utakmica za pamćenje. Bilo je teško, mučili smo se, a sada smo jako sretni. Sve bih zagrlio Ovo je bila jedna od najljepših utakmica. Najljepša na ovom Euru dosad. Naš suparnik, svjetski viceprvak, pokazao je veliko srce – kazao je Rubiales i dodao:

– Ne bi bio ni uspjeh ni neuspjeh da su nas eliminirali. Bila je to nevjerojatna utakmica, imali smo veći posjed i više šansi, ali postojao je trenutak kada smo se svi uplašili. Bit će dana za analizu, ali sada možemo uživati. Mogli smo ispasti, ali to bi bilo nepravedno.

Komentara 49

GA
GandalfovBrat
11:02 29.06.2021.

da li za šveđane kažu skandinavska momčad?

PI
Petar_Ivić
13:19 29.06.2021.

Balkan nije zemljopisni nego "politički" pojam u koji Hrvatska ne spada, ona je na granici. Budući da to područje ne zadovoljava klasičnu zemljopisnu definiciju poluotoka granice koje se pokušavaju dati tom pojmu su proizvoljne, nejasne i u svakom slučaju netočne

RE
RedTree
16:04 29.06.2021.

Je li njima netko spominje da im igraju Katalonci i Baski i da se žele odvojiti!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije