POVRATAK NA PROLJEĆE

Spašena karijera nekad najskupljeg igrača svijeta! Kazna mu je značajno skraćena

FILE PHOTO: Serie A - Juventus v Lecce
MASSIMO PINCA/REUTERS
04.10.2024.
u 22:18

Pogba je uspio dokazati da nedozvoljenu supstancu nije uzimao namjerno. Tako će se umjesto u kolovozu 2027. na teren vratiti već za pet mjeseci

Francuz Paul Pogba je u kolovozu 2023. kažnjen s četiri godine suspenzije zbog pozitivnog testa na doping. Ipak, Daily Mail javlja kako se igrač Juventusa žalio te mu je kazna skraćena na 18 mjeseci. 

Pogba, koji je gotovo čitavu karijeru balansirao između Manchester Uniteda i Juventusa, uspio je dokazati da nedozvoljenu supstancu nije uzimao namjerno. Tako će se umjesto u kolovozu 2027. na teren vratiti već za pet mjeseci. 

Francuzu je ovo drugi mandat u Juventusu koji je počeo 2022. godine. U staroj dami je igrao od 2012. do 2016. te je bio dio generacije koja je harala talijanskom ligom osvojivši čak devet naslova u nizu u periodu od sezone 2011./12. do 2019./20.

Pogba u svojoj vitrini ima i europsko srebro na domaćem terenu 2016. te svjetsko zlato iz Rusije 2018. godine. U finalu protiv Hrvatske bio je i jedan od strijelaca u pobjedi 4-2. Za reprezentaciju je odigrao 91 utakmicu i zabio 11 golova, a kako se na teren vraća u ožujku, možda bude i pozvan za prvi ciklus kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2026. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije