Mindaugas Nikoličius

Sportski direktor Hajduka: Suci svuda griješe, bitno je da nema namjere. A Dinamo moramo dobiti

Split: HNK Hajduk započeo s pripremama za nastavak sezone
Miroslav Lelas/PIXSELL
19.10.2022.
u 15:26

- Pitanje o suđenju je uvijek teško. Prošle je nedjelje u Liverpoolu bilo problema, i Klopp je imao primjedbi na suđenje. Suci svuda griješe, ali bitno je da nema namjere i da je isti kriterij za obje momčadi.

Hajduk i Dinamo u petak igraju najveći derbi hrvatskog nogometa, a dva dana uoči utakmice svoja je razmišljanja otkrio sportski direktor splitske momčadi Mindaugas Nikoličius.

- Jako dobro smo raspoloženi. Promijenili smo trenera, imamo dobar rezultat, osvojili smo 13 od 15 mogućih bodova i prošli u kupu. U dobrom trenutku dočekujemo Dinamo. Imamo dobru atmosferu u momčadi. Dvije zadnje pobjede pokazuju mentalnu snagu momčadi - rekao je Nikoličius i dodao:

- Nadamo se pobjedi protiv Dinama i sinergiji igrača i navijača. Puno nam znači njihova podrška. Moramo dobiti Dinamo. Ima puno pokazatelja da napredujemo, ali ima dosta prostora za bolju igru. Znam koliko stručni stožer radi na tome.

Sportski direktor Hajduka zatim se osvrnuo na suđenje u HNL-u.

- Pitanje o suđenju je uvijek teško. Prošle je nedjelje u Liverpoolu bilo problema, i Klopp je imao primjedbi na suđenje. Suci svuda griješe, ali bitno je da nema namjere i da je isti kriterij za obje momčadi.

Standings provided by Sofascore

>> Policija trpa u maricu navijače Hajduka

Ključne riječi

Komentara 9

SP
Stari_proleter
15:49 19.10.2022.

Kak se ovaj pravi grbav. Problem je da ima namjere i da suci navlače u korist Hajduka. To nisu greške . To je planski da se održe hajdukove šanse za osvojit prvenstvo. Sve u režiji Kustića.

Avatar Besna Mirela
Besna Mirela
08:40 20.10.2022.

'Ima puno pokazatelja da napredujemo'.... nabroji barem dva ..... ako možeš....

ZG
zg1985
21:53 19.10.2022.

kad igra hajduk vidi se namjera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije