RIJEČANIN TRAGIČAR

Srbija ispala u četvrtfinalu vaterpolskog Eura. Poznato je tko čeka Hrvatsku u polufinalu

Europsko prvenstvo u vaterpolu za muškarce, Srbija - Mađarska
Marko Lukunic/PIXSELL
12.01.2024.
u 16:34

Nakon izjednačene igre tijekom 32 minute pobjednik je odlučen izvođenjem peteraca tijekom kojega se u "tragičara" pretvorio Marko Radulović.

Vaterpolisti Mađarske prvi su polufinalisti ovogodišnjeg Europskog prvenstva koje se održava u Zagrebu, oni su u četvrtfinalu nakon raspucavanja peteraca svladali Srbiju sa 15-14 (3-3, 2-2, 4-3, 1-2; 5-4). Nakon izjednačene igre tijekom 32 minute pobjednik je odlučen izvođenjem peteraca tijekom kojega se u "tragičara" pretvorio Marko Radulović, bivši igrač riječkog Primorja.

GALERIJA Hrvatska izgubila od Crne Gore na peterce

Europsko prvenstvo u vaterpolu za muškarce, Srbija - Mađarska
1/8

On je bio jedini od 10 izvođača koji nije zabio, a ustvari nije niti zapucao prema vratima jer mu je lopta iskliznula iz ruke prilikom zamaha.

Mađarsku su do pobjede predvodili Vince Vigvari s četiri i David Tatrai s tri gola, dok su po dva pogotka za Srbiju postigli Strahinja Rašović, Viktor Rašović, Dušan Mandić i Nikola Jakšić.

VEZANI ČLANCI:

Mađarska će u polufinalu u nedjelju igrati protiv pobjednika susreta Hrvatska - Grčka koji je na programu od 18.30 sati.

U preostala dva četvrtfinala igrat će Španjolska - Rumunjska i Italija - Crna Gora.

Komentara 12

Avatar southman
southman
17:07 12.01.2024.

Izbacila ih Mađarska U-21 repka...🤣

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
17:13 12.01.2024.

Bravo! Nije mi drago što je Mađarska pobijedila, već što je Srbija ispala.

Avatar zabranjen1.000puta
zabranjen1.000puta
17:01 12.01.2024.

Ovu sam vijest pročitao su puno veselja. Bravo Mađarska!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije