KAKAV ZAOKRET

Srbin koji je rastužio Hrvate iznenadio odlukom: Udružit će se s Vučićem!

Goran Stanzl/PIXSELL
10.05.2021.
u 23:00

Karijeru je prekinuo 2009. i ozbiljnije ušao u politiku, a donedavno je bio opozicija predsjedniku Srbije.

Hrvatska i tadašnja Srbija i Crna Gora igrali su finale Europskog prvenstva u vaterpolu 2003., ali sami rezultat u konačnici nije ostao toliko u pamćenju kao navijački neredi poslije utakmice. Za koje je "kriv" Aleksandar Šapić.

Naime, on je zabio pogodak za konačnih 9:8 u produžecima te na taj način "oteo" Hrvatskoj zlatnu medalju i doveo do nezadovoljstva mnogobrojnih navijača Hrvatske, što je rezultiralo neredima kakve Kranj ne pamti.

Ali, bilo je to davno, Šapić je prekinuo karijeru 2009. i ozbiljno se počeo baviti politikom te je trenutno lider stranke SPAS (Srpski patriotski savez), koja je ovih dana došla u centar pažnje zbog ujedinjenja sa Srpskom naprednom strankom (SNS) predsjednika Aleksandra Vučića. Ili, bolje rečeno, stapanja SPAS-a u SNS.

17, July, 2020, Belgrade - The President of the Republic of Serbia, Aleksandar Vucic, met on the occasion of consultations for the formation of the new Government, with the representatives of the electoral list "Aleksandar Sapicc - Victory for Serbia" in the building of the General Secretariat of the President of the Republic. Aleksandar Sapic and Aleksandar Vucic. Photo: A. K./ATAImages 17, jul, 2020, Beograd - Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vucicc sastao se povodom konsultacija za formiranje nove Vlade, sa predstavnicima izborne liste "Aleksandar Sapicc – Pobeda za Srbiju" u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike. Photo: A. K./ATAImages
Foto: A.K./ATAImages/PIXSELL

Kao što je rastužio Hrvate tim pogotkom prije gotovo 18 godina, tako je potezom da s dojučerašnjim "neprijateljem" uđe u partnerstvo, rastužio sve one pristaše koji su mu vjerovali.

No, kako je u sportu poanta rastužiti protivnika, tako je u politici vrlina imati sposobnost okretanja "za 180". Zato je Šapić bio uspješan kao sportaš, ali i kao političar. Glavni cilj - postati gradonačelnik Beograda.

Komentara 8

UM
umnjak
07:02 11.05.2021.

Vaši orijetalni tekstovi su za udzbenike novinarstva.

ZB
Zoki-Bijela
06:48 11.05.2021.

Dovoljno je napisati Srbin.. Sta kaze Penelopea na ovo

Avatar Primarius
Primarius
08:38 11.05.2021.

oduvijek je bio velikosrbin...ne znam čemu se čudite...da je provesti anketu među onim kojima se HR mediji ulizuju preko drine njih bi 90% reklo da su Knin , Glina i Vukovar srpske zemlje....dakle tu mira nema već je pitanje trenutka kad će s njima opet cirkusa biti ...samo Briselski slijepci to ne vide niti se toga stide već sa njima koaliciju tvore - nacionalna sramota da član vlade za Oluje ide na nekakve parastose po Srbiji i da javno govori kako se nada da će RH doživiti sudbinu NDH....glas na izborima i DA za ovakvo je NE za Hrvatsku....a o autobusima srba koji u režiji HDZ&SDSS koalicije masovno dolaze na lokalne izbore da i ne govorimo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije