BORILAČKI SPEKTAKL

Srušio je Stipu Miočića, a sad želi i Tysona Furyja: Vjerujem da će meč biti iduće godine!

Tyson Fury v Dillian Whyte - WBC World Heavyweight Title
Foto: Peter Cziborra/REUTERS
1/4
26.04.2022.
u 10:51

- Neka to bude hibridna borba kako bi on kao boksač ipak bio u nešto neugodnijoj poziciji. Možda s MMA rukavicama i bosonogi.

Kamerunski borac Francis Ngannou, aktualni UFC prvak u teškoj kategoriji, izjavio je kako se nada borbi sa svjetskim boksačkim prvakom po WBC-u Tysonom Furyjem tijekom 2023. te kako postoji 70-postotna šansa da će njegov sljedeći suparnik biti upravo britanski boksač.

Ngannou je razgovarao u ringu s Furyjem nakon njegove pobjede protiv Dillana Whytea u subotu na Wembleyu.

- Obojica želimo tu borbu i imamo veliki međusobni respekt. Vjerojatno će do nje doći sljedeće godine, to je sada u rukama promotora - rekao je Ngannou.

Jan 22, 2022; Anaheim, California, USA; Francis Ngannou celebrates the win against Ciryl Gane during UFC 270 at Honda Center. Mandatory Credit: Gary A. Vasquez-USA TODAY Sports Photo: Gary A. Vasquez/REUTERS
Foto: Gary A. Vasquez/REUTERS

Kamerunac je dodao kako bi njegova borba s Furyjem trebala biti kombinacija elemenata boksa i mješovitih borilačkih vještina.

- Neka to bude hibridna borba kako bi on kao boksač ipak bio u nešto neugodnijoj poziciji. Možda s MMA rukavicama i bosonogi - dodao je Ngannou.

>>> Fury nokautom dovršio povijesnu trilogiju

Komentara 1

TT
tik tak
11:25 26.04.2022.

Nganu bi ga raznio...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije