Bivši UFC prvak

Stipe Miočić preslatkom fotkom raznježio svijet

Stipe Miočić
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/8
01.08.2018.
u 15:42

Stipe je najavio kako želi uzeti nešto vremena za sebe i svoju obitelj. U ovom trenutku se ne zna kada će se vratiti u Octagon.

Bivši UFC prvak u teškoj kategoriji Stipe Miočić je prije tjedan dana prvi put postao otac. Njegova supruga Ryan Marie Miočić je rodila zdravu djevojčicu koju su nazvali Meelah Claire, piše Fight Site.

Bračni par, sudeći prema objavama na društvenim mrežama, zaista uživa u prvim danima zajedničkog roditeljstva. Supruga Ryan Marie svakodnevno na svom Instagramu objavljuje fotografije i videa Stipe i njegove prve prinove.

U utorak je objavila fotografiju iz rodilišta koja prikazuje momenat kada je bivši UFC prvak prvi put u ruke uzeo svoju djevojčicu Meelah Claire. Uz nju je dodala:

 

My two loves 💕

Objavu dijeli Ryan Marie Miocic (@mrs_miocic)

“Moje dvije ljubavi…”

Podsjećamo kako je Stipe otkrio da sa svojom suprugom očekuje prinovu odmah nakon što je u siječnju pobijedio Francisa Ngannoua na priredbi u Bostonu. Unatoč tome što je termin rođenja njegove curice trebao biti upravo krajem srpnja, što je značilo i jako blizu njegove borbe protiv Cormiera, Stipe je izašao u susret svom poslodavcu i odradio je meč na UFC-u 226. I ne samo to, Miočić je dobar dio prvog dijela godine proveo u Las Vegasu na snimanju posljednje sezone “reality showa” The Ultimate Fighter.

Nakon poraza od Cormiera, Stipe je najavio kako želi uzeti nešto vremena za sebe i svoju obitelj. U ovom trenutku se ne zna kada će se vratiti u Octagon.

Ključne riječi

Komentara 10

DI
Diesel
16:14 01.08.2018.

Eto je Stipe, neka je sa srecom.

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
16:22 01.08.2018.

Jakov Fak preslatkom fotkom iz srca Gorskog Kotara raznježio svog trenera slovenca koji ga obožava i radi kojeg je prešao na slovensku stranu

DU
Deleted user
17:11 01.08.2018.

Naš američki domoljub Steve Miochic koji za sebe misli da je domoljubni Rvat.🇺🇸

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije