ZNA SE POZADINA SVEGA

Stižu detalji nakon mučnih scena u Šibeniku, navijači podivljali, incident spriječen u zadnji čas

Pula: Trener NK Istre 1961, Paolo Tramezzani
Foto: Sasa Miljevic / PIXSELL
1/3
28.09.2024.
u 13:46

Kako piše portal Istarski.hr, razlog zbog kojeg se navijači ljute na njega je taj što talijanski trener nije prihvatio neke njihove sugestije (?!), a Demonima se to ne sviđa

U sjeni utakmice 8. kola HNL-a koja je u petak odigrana u Šibeniku između istoimenog domaćina i Istre ostao je incident na samom kraju utakmice. Tada je, pisali smo već, došlo do prijepora između trenera Istre, Paola Tramezzanija i pulske navijačke skupine Demoni. Navijači su vrijeđali trenera Istre, a toga je izbacilo iz takta pa se odlučio obračunati s njima. Da nije bilo pravovremene intervencije policije, došlo bi i do fizičkog obračuna.

Nije i dalje do kraja jasno zbog čega je točno došlo do sukoba Tramezzanija s navijačima koji traje već neko vrijeme, ali pojedini istarski mediji pišu o tom slučaju. Tramezzani se u naletu bijesa prema navijačima već bio uputio, a htio je i preskočiti zaštitnu ogradu te ući u fizički obračun.

Kako piše portal Istarski.hr, razlog zbog kojeg se navijači ljute na njega je taj što talijanski trener nije prihvatio neke njihove sugestije (?!), a Demonima se to ne sviđa.

- Nakon što je gostujući kapetan Slavko Blagojević u 15. minuti u padu na rubu kaznenog prostora, u igri bez lopte, srušio Kulušića i za to dobio žuti karton, četrdesetak pripadnika pulske navijačke skupine koji su bili na utakmici tražilo je od Istrinog trenera da izvadi nervoznog Blagojevića, na što im je on najprije odmahivao rukom, a kasnije krenuo i nešto dobacivati Istrinim ultrasima. Protesti prema Istrinom treneru bili su još žešći u 38. minuti kada Blagojević dobiva i drugi žuti te mora napustiti igru, a Istra nastaviti susret s igračem manje - navodi istarski.hr

Iako dodaju da je Tramezzani samo htio razgovarati s navijačima o svemu što ga muči u njihovom odnosu, to nije tako izgledalo.

- Situacija je kulminirala po završetku susreta, kada je talijanski strateg osjetio potrebu da se osobno verbalno obračuna s navijačima pa su situaciju morali smirivati redari i preostala Istrina klupa. Demoni su tom prilikom od Tramezzanija tražili da ih poštuje u suprotnom su mu zaprijetili kako će ga otjerati iz kluba - piše Istarski.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije