Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE DOBRO

Što se dogodilo s hajdukovcem? S terena su ga iznijeli na nosilima, strahuje se od najgoreg

Zagreb: Rudeš i Hajduk sastali se u 23. kolu SuperSport HNL-a
Luka Stanzl/PIXSELL
17.02.2024.
u 22:28

Koljeno je - prošetalo. A sportaši znaju što to znači. No, možda i nije sve izgubljeno

Ušao je u 71. minuti, a izašao u 87. Tako se u kratkim crtama može sažeti nastup Mihaela Žapera protiv Rudeša ove subote. Hajdukov vezni igrač ozlijedio se potkraj utakmice u Kranjčevićevoj koju su gosti golovima Livaje i Dajakua dobili s 2:0. Da, Hajduk je uzeo nova tri boda i ostao na "minus dva" u odnosu na vodeću Rijeku, ali... Nikome u i oko Hajduka nije toplo oko srca zbog situacije koja je zadesila Žapera. Važan je to kotačić u sredini terena, prevažan za Hajduk.

S terena je iznesen na nosilima, a lice mu je bilo u suzama. Kako i ne bi, prema prvim informacijama otišlo mu je koljeno. I to baš, otišlo. Prošetalo, kažu sportaši. A to može značiti i ono najgore po nogometaše. Jer, kad puknu križni ligamenti, ozljeda može iziskivati i to da vas na terenu u punoj snazi nema šest mjeseci.

Zagreb: Rudeš i Hajduk sastali se u 23. kolu SuperSport HNL-a
1/11

Znači li ova ozljeda Žapera u Kranjčevićevoj da je za njega sezona gotova? Nitko to u Hajduku još nije mogao reći. Sve će se znati kroz par dana kada se obave detaljne pretrage.

Ključne riječi

Komentara 2

KU
Kujttim
09:29 18.02.2024.

Hajduk sada ima Melnjaka i Perišića koji su operirali prednji križni ligament (oni će se uspješno vratiti), ima Lovru Kalinića (koji se nakon operacije prednjeg križnog nikada neće vratiti, nije u 16 mjeseci branio niti jednu utakmicu u HNL), nadalje ima ovog Ođiđu koji je potpuno nespreman, imaju Nikolu Kalinića, koji će isto tako, više biti ozlijeđen nego što će igrati, imaju Eleza koji po ovome što vidim nije za HNL, za Trajkovskog ne znam što bih rekao. Tu sam nabrojao dosta starih i ozlijeđenih, i Livaja je sklon ozljedama i ima 4 kg viška, te taj mladi Žaper koji je isto sklon ozljedama. To je jako puno, ali opet, Hajduk može osvojiti prvenstvo.

KU
Kujttim
09:23 18.02.2024.

Mihael Žaper nema sreće! To je blaža verzija istine. Ono što je objektivnije, kada je u pitanju Žaper, odnosilo bi se na činjenicu kako njegov lokomotorni sustav ne može podnijeti kontinuitet trenažnih i natjecateljskih napora u HNL. Dakle, sklon je ozljedama, a upravo je sklonost ozljedama limitirajući faktor za nečiju karijeru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije