euro 2024

Strani mediji o vatrenima poslije ždrijeba: 'Trebamo stati na kraju Hrvatskoj i Luki Modriću'

Hrvatska povela protiv Austrije, Luka Modrić zabio za 1:0
Igor Soban/PIXSELL
09.10.2022.
u 16:27

Hrvatska je prvi favorit skupine dok će se Turska i Wales boriti za prolazak na završnicu.

Hrvatska nogometna reprezentacija je jako dobro prošla na ždrijebanju u Frankfurtu i ima dosta laganu skupinu u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2024. godine. 

Vatreni su kao nositelji dobili skupinu s pet momčad, a protivnici će im biti Turska, Wales, Armenija te Latvija. 

Strani mediji su se oglasili nakon što su saznali da će im aktualni svjetski doprvak biti u skupini D. 

- Hrvatska zauzima 12. mjesto na FIFA-inoj svjetskoj rang listi, Hrvatska je stigla do finala Svjetskog prvenstva koje se igralo u Rusiji. Hrvatska je bila treća na Svjetskom prvenstvu 1998., ima velike zvijezde u svojoj momčadi. Zvijezde Vatrenih su Joško Gvardiol, Mateo Kovačić, Marcelo Brozović, Mario Pašalić i Luka Modrić - piše poznati turski list Fanatik.

- Imamo mladu momčad. Turski cilj je prolaz među najbolje 24 reprezentacije pored Hrvatske i Walesa - komentar je  Fotomaca.

- Nadamo se da ćemo stati na kraj Luki Modriću koji će tada imati 38 godina. Wales i Hrvatska su bili u kvalifikacijama za SP u Brazilu i za posljednji Euro, u ta dva navrata Hrvatska je bila prva u skupini - zanimljivo je mišljenje portala Wales online.

Komentara 1

DV
djon vejn
16:33 09.10.2022.

U Rusiji, ne Francuskoj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije