Predsjednik HNS-a

Šuker najavio turneju po Aziji: Prazne tribine nisu dobre za nogomet

Davor Šuker
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/9
12.11.2016.
u 22:05

Trebamo se dobro pripremiti za Ukrajinu u ožujku... Imat ćemo prijateljskih ogleda, turneju po Kini, bit će dosta aktivnosti. Čestitke svima i nadam se da nećemo imati problema - kaže Šuker

- Vidjeli smo da je Island imao i svojih šansi koje nije iskoristio, hvala Bogu. Vrlo su važna tri boda i ovo nam je odskočna daska prema Rusiji, ali još nije sve gotovo - rekao je nakon pobjede Hrvatske protiv Islanda (2:0 predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker, piše Goal.

Prvi čovjek hrvatskog nogometa otkrio je kako će reprezentacija na proljeće u - Aziju.

- Imat ćemo skupštinu, trebamo se dobro pripremiti za Ukrajinu u ožujku... Imat ćemo prijateljskih ogleda, turneju po Kini, bit će dosta aktivnosti. Čestitke svima i nadam se da nećemo imati problema.

Kockaste još uoči zimske reprezentativne pauze čeka prijateljska utakmica protiv Sjeverne Irske u Belfastu u utorak od 19:45, a HNS karte neće prodavati hrvatskim igračima.

- Morate shvatiti da smo zatvorili tribinu protiv Sjeverne Irske da nam se ne dogodi da napokon ne dočekamo pun stadion protiv Ukrajine, nego da igramo jednu lijepu, prekrasnu utakmicu s navijačima - rekao je Šuker.

- Baš sam razgovarao s islandskim predsjednikom, ovo nije dobro za nogomet kad se zatvaraju tribine jer pate svi, prije svega igrači koji su naučili na navijače, ali i mi u Uefi i Fifi koji moramo razmišljati o nekim drugim načinima kažnjavanja.

Junak se ozlijedio; Modrić: Razlika? Pa na klupi je malo hladnije...

- Da sad pitate tisuću nogometnih ljudi pomaže li hrvatska država sport, svi bi rekli 'da'. Ali koliko? Nama će se dogoditi da će gospodin Orban napraviti stadion u Mađarskoj, da će pomoći sa svojim tvrtkama i kapitalom, a mi ćemo se zapitati tko treba napraviti tu infrastrukturu - završio je Šuker.

Komentara 2

KO
korisniksb
14:54 13.11.2016.

A kaj ti imaš od toga kao i ja.

PU
Pukovnik10
22:46 12.11.2016.

ne vidim razloga za smijeh,dok su tribine prazne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije