NASTAVAK DRAME

Supruga tuži Hakimija te traži milijune zbog prijevare i lošeg upravljanja bračnom imovinom

OLIVIER BORDE / BESTIMAGE
26.04.2023.
u 15:31

Hakimi ima mjesečnu plaću od milijun eura, a sa suprugom Hibom počeo je izlaziti kada je imao 19 godina. Tada je imala 31 godinu

Slučaj marokanske zvijezde iz PSG-a Achrafa Hakimija ne silazi s naslovnica svjetskih medija. Nema kraja drami u životu sjajnog desnog braniča Paris Saint-Germaina, a sve je krenula nakon što ga je jedna djevojka optužila za zlostavljanje. Već ranije je izašlo u javnost da je komletnu imovinu prebacio na majku kad je shvatio da će se morati razvesti.

Supruga Hiba Abouk šokirala se kada je shvatila da neće dobiti ništa jer Hakimi sve daje svojoj majci, a sada će ga tužiti za prijevaru te zahtjeva veliku svotu novca, tvrde francuski mediji.

Dakle, Hiba zahtjeva čak 10 milijuna eura od marokanskog nogometaša da bi riješili njihov razvod, dok je Hakmi ponudio tek dva milijuna eura. 

Također, španjolska manekenka također je odlučila podnijeti tužbu protiv Hakimija zbog 'prijevare i lošeg upravljanja njihovom bračnom imovinom' nakon što je otkrila da je cijelo Marokančevo bogatstvo prepisano na ime njegove majke Saide Mouh. Njegovo bogatstvo procjenjuje se na oko 70 milijuna eura. 

Ključne riječi

Komentara 1

TR
tratincica68
19:47 26.04.2023.

moze ona tuzit koga oce.ako nema nista onda nema

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije