Izbornik BiH

Sušić igračima: Nema seksa na SP-u, imate "desanke"

safet sušić
Foto: Reuters/PIXSELL
18.04.2014.
u 20:28

– Vjerujem da svatko tko iole prati nogomet može nabrojiti dvadesetak igrača koje ću voditi u Brazil. Preostalu trojicu ne znam ni ja, ali nitko nije otpisan

Izbornik nogometne reprezentacije BiH u intervjuu za Dnevni avaz osvrnuo se na predstojeće Svjetsko prvenstvu u Brazilu. Njegova reprezentacija u skupini je s Argentinom, Nigerijom i Iranom, a on već otprilike zna sastav.

– Vjerujem da svatko tko iole prati nogomet može nabrojati dvadesetak igrača koje ću voditi u Brazil. Preostalu trojicu ne znam ni ja, ali nitko nije otpisan – rekao je Sušić.

Treba li BiH psihologa u Brazilu?

– Mislim da ne treba. Ne znam jesam li sam ikada u momčadi imao psihologa. Zapravo, u Sarajevu smo imali. Znate već koga, mada ja tada nisam bio u klubu. U jugoslavenskoj reprezentaciji smo imali jednog finog gospodina koji nam je puštao neku laganu glazbu. Pričao je kako nas to odmara, opušta te kako ima efekta.

Seks tijekom SP-a?

– Seksa u Brazilu neće biti! Neka se snalaze kako znaju. Ima "desanka". Ne idemo u Brazil na ekskurziju, već da odigramo što bolje i da donesemo radost navijačima Bosne i Hercegovine.

>>Safet Sušić opet zakasnio na izvlačenje skupina

Ključne riječi

Komentara 4

RA
rasimcanaj
20:36 18.04.2014.

Seks tijekom SP-a? - Seksa u Brazilu neće biti! Neka se snalaze kako znaju. Ima "desanka" >>>> Poznato je da kroz orgazam muskarci gube energiju ,dok to nije slucaj sa zenama.

Avatar franioprvi
franioprvi
22:45 18.04.2014.

Desanka Sakic te nikada nece iznevjeriti.

SE
sestrićna
21:41 18.04.2014.

ko će stalno s desankom .)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije