BIT ĆE TO SPEKTAKL

Sve je jasno: Evo kada i protiv koga hrvatski vaterpolisti igraju u polufinalu Olimpijskih igara

Susret Hrvatske i Španjolske u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Parizu
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
07.08.2024.
u 22:06

Mađari su do zadnjih sekundi imali triler s Italijom, završilo je u regularnom dijelu bez pobjednika - 9:9, ali onda su pobjednika odlučili peterci

Drama za dramom - polufinale. Otarasili smo se poraza od Amerikanaca na kraju grupne faze na najbolji mogući način i pobjedom protiv Španjolske ušli u među četiri najbolje reprezentacije na Olimpijskim igrama. Hrvatska vaterpolska reprezentacija saznala je svog suparnika ovoga petka. Dakle, petak, 19.35 sati: Hrvatska - Mađarska! Mađari su do zadnjih sekundi imali triler s Italijom, završilo je u regularnom dijelu bez pobjednika - 9:9, ali onda su pobjednika odlučili peterci koje je Mađarska dobila s 3:1.

Opet protiv Mađara. Odigrali smo puno velikih utakmica, teško ih je sve i nabrojati, a ovoga petka čeka nas još jedna takva.

Susret Hrvatske i Španjolske u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Parizu
1/4

Dakle, dva polufinala su Srbija - SAD u 14.35 sati, a pet sati kasnije u bazen pariške La Defense Arene će Hrvatska i Mađarska. Uzgred recimo da će u 13 i u 18 sati igrati dva dvoboja za plasman od 5. do 8. mjesta. 

Pobijedi li Hrvatska Mađare u polufinalu, zna se da će finale biti na rasporedu posljednjeg dana Olimpijskih igara, u nedjelju od 14 sati. U slučaju poraza, igrat ćemo za treće mjesto u nešto ranijem terminu, od 10.35 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije