Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I DALJE MOŽE OTIĆI

Sve je već dogovoreno? Iza Perišićeva potpisa ugovora krije se 'kvaka' za koju mnogi nisu znali

Split: Utakmica HNK Hajduk - HNK Gorica u 35. kolu Prve HNL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
04.07.2024.
u 12:38

U ugovoru postoji klauzula prema kojoj, ako netko uplati 200 tisuća eura odštete Hajduku u razdoblju od 29. kolovoza do 5. rujna ove godine, Perišić je slobodan otići kao da se ugovor danas nije automatski produljio

Već smo objavili, Ivan Perišić produljio je svoj ugovor s Hajdukom do ljeta 2025. godine. Klub s Poljuda nije se službeno oglasio o tome već je vijest procurila sa sjednice Nogometnog saveza Splitsko-dalmatinske županije. Postoji i razlog zašto Hajduk to ne mora objaviti na službenim stranicama. Sve je plod ranijeg dogovora Perišića s klubom.

Naime, prema klauzuli koju je potpisao na dan kad se iz Tottenhama vraćao u Hajduk, bilo je uneseno da će se baš na današnji dan, 4. srpnja 2024. godine, njegov ugovor s Hajdukom automatski produljiti na sljedeću sezonu. Ugovor je dakle, produljen po automatizmu, a ne zato što ga je Perišić samoinicijativno potpisao.

Split: Utakmica HNK Hajduk - HNK Gorica u 35. kolu Prve HNL
1/3

U ugovoru postoji još jedna klauzula. Naime, ako netko uplati 200 tisuća eura odštete Hajduku u razdoblju od 29. kolovoza do 5. rujna ove godine, Perišić je slobodan otići kao da se ugovor danas nije automatski produljio. Jasno, Perišić u svakom trenutku može otići iz Hajduka, ali posebno će biti bitan taj tjedan budući da je tada moguće uzeti ga za tek 200 tisuća eura.

Jasno, hrvatski nogometni reprezentativac trenutačno je na odmoru nakon povratka vatrenih s Eura u Njemačkoj. Vratit će se 12. srpnja kada bi i službeno trebao krenuti s pripremama za novu sezonu s ostatkom momčadi.

Ključne riječi

Komentara 2

18
188
13:52 04.07.2024.

Nogomet je dosadno loptanje sim tam bez promjene rezultata sat i pol.

BP
Besposlen pop
12:52 04.07.2024.

Čemu postrojavanje u smiraj karijere? 😢

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije