Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIŠU TALIJANI

Hladan tuš za Hajduk: Ivan Perišić odlazi s Poljuda, mjesecima šalje poruke?!

Split: Utakmica HNK Hajduk - HNK Gorica u 35. kolu Prve HNL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
03.07.2024.
u 13:39

Talijanski mediji pišu: Obratite pozornost i na Ivana Perišića, Hrvata koji je sezonu završio u Hajduku. On mjesecima šalje poruke

Ivan Perišić mogao bi se vratiti u talijanski Inter gdje je proveo dug period od 2015. do 2022., javlja talijanski Tuttosport

"Obratite pozornost i na mogućnost senzacionalnog povratka Ivana Perišića, Hrvata koji je sezonu završio u Hajduku. On mjesecima šalje poruke i vrlo bi se rado vratio", piše Tuttosport.

Hrvatski reprezentativac koji je zbog ozljede otišao u Hajduk, iz istog razloga bi mogao iz Hajduka i otići, ali ne njegovog, već kanadskog reprezentativca Tajona Buchanana koji je ozljedu doživio na Copa Americi i koji bi mogao četiri do šest mjeseci izbivati s travnjaka. Buchanan je odigrao veliku ulogu u osvajanju Interovog naslova talijanskog prvaka, a sad mu je hitno potrebna zamjena uoči početka sezone koja u Italiji počinje za mjesec i pol.

Perišićev ugovor s Tottenhamom je istekao, a u Interu su u ovom prijelaznom roku odlučili najveću pozornost obratiti na igrače koje će moći dovesti besplatno, kao što su Marcos Alonso i Layvin Kurzawa koje je branitelj naslova stavio u prvi plan.

Navijači Hajduka se nadaju da do ovog transfera neće doći, ali prijelazni rok je tek počeo i tu je još svašta moguće. 

>> Ovo su supruge i partnerice naših reprezentativaca: Predivne dame najvjernija su im podrška s tribina

Split: Utakmica HNK Hajduk - HNK Gorica u 35. kolu Prve HNL
1/61
 
Ključne riječi

Komentara 9

Avatar xenon
xenon
14:34 03.07.2024.

Neda se Perišić postrojavat, što je i normalno.

Avatar Provokator1
Provokator1
14:07 03.07.2024.

Pa tko bi o(p)stao u tako toksičnoj sredini ? Svi koji su nešto vrijedili i otišli preporodili su se... ostali su oni koji nemaju kuda.

XY
XYZ52
15:25 03.07.2024.

Ako ide i moze se solidno unovcitit, neka mu je sa srecom. Biti ce bolje njemu a i Hajduku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije