SVE IZNENADILA

Talentirana mlada zvijezda šokirala nakon neuspjeha na OI. U 21. godini je završila karijeru

Instagram screenshot
29.07.2024.
u 15:20

Alonso je sudjelovala i na Olimpijskim igrama u Tokyu 2020. godine. Nakon toga, natjecala se i na Svjetskim prvenstvima u Budimpešti, kao i na Južnoameričkim igrama u Asunsionu, 2022. godine

Paragvajska plivačica Luana Alonso odlučila je prekinuti karijeru nakon neuspjeha na Olimpijskim igrama u Parizu gdje nije uspjela izboriti ni polufinale na 100 metara delfin. Njena odluka je poprilično šokirala plivački svijet s obzirom da Alonso ima samo - 20 godina.

 

"Sada je službeno. Povlačim se iz plivanja, hvala svima na podršci. Oprosti, Paragvaj. Moram ti zahvaliti", objavila je Alonso na Instagramu. Svakako Paragvajci nisu očekivali ovako nešto s obzirom da je Alonso poskidala sve nacionalne rekorde koje je mogla, konkretno delfin rekorde i 50 metara leđno.

VEZANI ČLANCI:

Alonso je sudjelovala i na Olimpijskim igrama u Tokyu 2020. godine. Nakon toga, natjecala se i na Svjetskim prvenstvima u Budimpešti, kao i na Južnoameričkim igrama u Asunsionu, 2022. godine.Paragvajka je netom prije povlačenja pohvalila i fotografijom s teniskim velikanom Rafaelom Nadalom koji je u s Carlosom Alcarazom prošao prvo kolo konkurencije parova pobijedivši argentinski par Gonzalez-Molteni.

 

 

Komentara 6

PR
prajdali100
16:47 29.07.2024.

Za nju nema problema.Raspolaže sa mnogim talentima i sigurno će uspjeti.

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
19:42 29.07.2024.

Buduća only fanača

MA
majeltomoguce
16:11 29.07.2024.

Koji su razlozi zna ona, ali nadam se da nisu ti da nema para od plivanja, ali lijepa je pa će to unovčiti preko Instagrama i OnlyFansa - nadam se da nije to, jer se to toliko raširilo da sve više i više lijepe žene više ne bave ničim a pare padaju sa neba!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije