Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vedran Pavlek

Test je uspio, no Svjetski kup ne smije postati šou

Ivica Kostelić (1)
Pixsell
03.01.2011.
u 20:09

Neformalno se govorilo u FIS-u da bi se s nokaut-utrkama išlo u gradove kao što su New York, Boston, London, Pariz, Moskva...

Da nije imao toliko posla na Sljemenu na pripremi staze, ipak je on direktor Snježne kraljice, Vedran Pavlek bi sigurno bio u Münchenu. Jer se, kao član Izvršnog odbora FIS-a, zalaže za dvobojsko skijanje.

– Takva vrsta natjecanja ima budućnost, ali ne da preraste u nešto veliko, da to bude zasebna disciplina, nego da imamo dvije-tri utrke u sezoni. To što tu ideju gura i šef muškog dijela natjecanja Svjetskog kupa, Hujara, dobra je naznaka perspektive. Ovo je bio uspješan test, doduše za bodove, ali ima prostora za doradu. To je šou utrka, a Svjetski kup ne smije prerasti u šou.

Pavlek ne vjeruje da bi se takva utrka, u dogledno vrijeme, mogla održati na Sljemenu.

– Ostanu li ovi oblici natjecanja, Sljeme će teško ući u konkurenciju. Gledat će se da se to odvija na nekakvim rampama u središtima velikih gradova ili na bregovima u gradu kakav je bio ovaj u Münchenu.

Pavlek najavljuje da će čelnici FIS-a o tome puno raspravljati.

– Ja ću to podržati. Već se razgovaralo o tome da se ide u gradove kao što su New York, Boston, London, Pariz, Moskva...

Komentara 1

OB
-obrisani-
08:33 04.01.2011.

Pavlek: Svjetski kup ne smije postati šou kakav su nedavno stvorili susjedi Slovenci koji se smiju, zaje****** i izrugavaju čak ako Jakov Fak slabije trči i puca po tarčama..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije