odaberite

Tko je najbolji igrač Europe u povijesti? Hrvatska ima najviše kandidata!

košarkaši
Foto: Eurohoops.net
25.09.2015.
u 11:13

Hrvatska je najzastupljenija sa čak četiri kandidata, a to su: Krešimir Ćosić, Dražen Petrović, Toni Kukoč i Dino Rađa.

U povodu svršetka ovogodišnjeg Eurobasketa i 80 godina od prvog Europskog košarkaškog prvenstva portal Eurohoops.net provodi izbor najboljeg europskog košarkaša svih vremena.

Zanimljivo kako je Hrvatska najzastupljenija sa čak četiri kandidata, a to su: Krešimir Ćosić, Dražen Petrović, Toni Kukoč i Dino Rađa.

Preostalih 11 kandidata su: Dino Meneghin (Italija), Pau Gasol i Juan Antonio San Epifanio (Španjolska), Arvydas Sabonis i Šarunas Marčulionis (Litva), Vlade Divac i Dejan Bodiroga (Srbija), Sergej Bjelov (Rusija), Dirk Nowitzki (Njemačka), Tony Parker (Francuska), Nikos Galis (Grčka).

Pobijedit će onaj tko prikupi najviše glasova čitatelja, a glasati se može OVDJE.

>>Ovo je deset najljepših poteza Eurobasketa, oduševio i Dario Šarić!

Komentara 12

PO
PowerPoint
13:45 25.09.2015.

Dražen velikan, Kukoč najtrofejniji, no Dirk uvjerljivo ispred svih ostalih.

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
12:57 25.09.2015.

Odluka če pasti između Divca i Petroviča jer su bili sjajni košarkaši, simpatični ljudi i kvalitetni jugosloveni ito če nas prave hrvate koštati domoljubnog dišpeta i nevino viteškog afiniteta..

DB
Deki_Beograd
12:24 25.09.2015.

Sve te košarkaše sam gledao uživo, majstor do majstora, razlike su minimalne ali kad se setim Dražena sa 16 godina I nepriznat faul protiv Partizana u finalu to je to......jedan je Dražen ostali su ispod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije