SVI SE PITAJU

Tko je zagonetna dama koja sjedi s Goranom u Đokovićevoj loži? Živi s Novakom i radi važan posao

Foto: Sportklub/Screenshot
1/7
05.07.2023.
u 19:14

Jelena i Novak su inzistirali su na svakom detalju i tražili su osobu koja će imati sve kvalitete koje traže

Srpski teniski as Novak Đoković porazio je Pedra Cachina 3:0 u setovima (6:3, 6:3, 7:6) u prvom kolu Wimbledona. Nakon meča, mnoge je zanimalo tko je misteriozna dama koja sjedi u loži u Wimbledonu zajedno sa suprugom Jelenom, trenerom Goranom Ivaniševićem i Novakovim sparing partnerom Carlosom Gomezom Hererom. 

Sprski portal Nova.rs piše da se radi o dadilji Novakova sina Stefana i kćeri Tare. Đokovići svoju djecu nisu htjeli povjeriti bilo kome pa su detaljno i pažljivo proučili prijave koje su pristigle za to radno mjesto. Navodno su bile ključne preporuke drugih poslodavaca, ali i poznavanje nekoliko stranih jezika.

Na kraju su uspjeli da pronaći dadilju koja ima sve poželjne karakteristike, a dadilja je s vremenom postala pravi dio obitelji pa je Đokovićeva djeca obožavaju. Prvi put je u javnosti zapažena na završnom Mastersu u Torinu, a sada je stigla i na Wimbledon, no njezin identitet i dalje nije poznat. 

VEZANI ČLANCI:

 

 

 

Komentara 4

ZA
Zagreb2711
04:55 06.07.2023.

Zena je odobrila, nema problema

RO
RogaBabaroga
06:31 06.07.2023.

jadan jelena od toliko posla nemre se brinuti o djeci i treba joj dadilja 🫣🤔😐

PO
poluvodič
21:30 05.07.2023.

Hahaha dadilja izgleda ka top model, mislim da je to bila osnovna karakteristika koju je Nole tražio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije