NEPRIHVATLJIVO

Sramotna poruka Torcide! Pozivaju li navijači Hajduka na ubojstvo?

Torcida
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/5
25.11.2017.
u 22:41

Torcida je tijekom susreta na Poljudu pokazala transparent koji se valjda odnosio na Davora Šukera ili Zdravka Mamića

Dobro je poznato da je Torcida već dugo vremena protiv vodećih ljudi u hrvatskom nogometu, no poruka koju su danas splitski navijači pokazali na utakmici s Osijekom prelazi sve granice dobrog ukusa.

Torcida je, naime, tijekom susreta na Poljudu pokazala transparent koji se valjda odnosio na Davora Šukera ili Zdravka Mamića i na kojem je pisalo:

Torcida
1/7

"Dugo je već cirkus u jednom gradu, na jednom mjestu. Životinje su divlje i predstava loša. Vrijeme je da se zastor spusti, karavana ode, a zvijeri u kavezu dočekaju smrt."

Pozivanje na bilo čiju smrt je neprihvatljivo pa makar i ovako dvosmislenim porukama. Očito da ni policija nije odradila svoj dio posla jer je navijačima morala oduzeti ovaj transparent.

Komentara 210

GE
genex
23:57 25.11.2017.

nažalost to što hajduk, evo već 13 godina nije osvojio prvenstvo hrvatske, postalo je prvorazredni POLITIČKI PROBLEM.ulica i naš hajduk to želi riješiti na svoj način, jadni, misle ako odu šuker i mamić, oni će odmah proigrati.nije mi samo jasno kako mamiću žele zabraniti rad u dinamu.

BI
billynik
23:17 25.11.2017.

Tek kad ti iddioti nekoga ubiju će država reagirati. U svakoj normalnoj zemlji bi torcida već odavno bila izolirana a kolovođe završile u zatvoru.

PR
prajdali100
23:56 25.11.2017.

To treba zabraniti ! Idioti pozivaju na linč i ubojstvo !!! U kojoj državi se to tolerira ? Samo u Hrvatskoj.Zašto se više Narodu ne kaže tko je nacrtao svastiku i skoro spalio Split ? Sve je jasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije