Hajduk

Torcida prekinula susret druge ekipe

Torcida
Leonard Ninčević
06.10.2009.
u 21:40

Utakmicu Hajduka II. s Uranijom u Baškoj Vodi prekinuo je sudac jer su navijači na teren bacali baklje i boce.

Zbog divljanja navijača, rano je, u 35. minuti, završila utakmica druge momčadi Hajduka, pojačane s nekoliko igrača prve momčadi, s Uranijom u Baškoj Vodi.

Malo nakon što je počeo susret, zaiskrilo je na tribinama. Navijači su se najprije tukli između sebe, a potom su zapalili i pirotehniku. Ni to im nije bilo dosta, pa su na teren počeli bacati boce, pa i staklene. Pokušao ih je smiriti Skoko, no ništa nije pomoglo, pa je sudac nakon nekoliko kraćih prekida u 35. minuti završio utakmicu.

– Nitko nije ozlijeđen, no moglo se i to dogoditi. Naš golman Stipica više je izbacivao boce nego lopte – pričao nam je trener Hajduka II Željko Mijač.

Nakon završetka utakmice navijači su se nastavili tući među sobom, kasnije i izvan stadiona.

Ključne riječi

Komentara 2

DH
dalibor.hren
08:19 08.10.2009.

Mira neće biti sve dok napušene i nafiksane tatine sinove koji stvaraju nered ne počnemo zatvarati od 3 godine na više, bez olakotnih okolnosti i urgencija sa strane. Buksa i točka - pa tko voli nek izvoli...

OR
ordoABchao
06:58 07.10.2009.

ko? torcida? iz splita? ma nemoguće, mora da se šalite... pa oni su toliko bolji od dinamovih navijača, njihov klub je toliko bolji od dinama.... ma nema šanse, nevjerujem, to im neko podmeće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije