Ispali iz kupa

Tragičar Pato: Ovo je najgori pokušaj 'panenke' ikad!

Pato (1)
Screenshot YouTube
24.10.2013.
u 14:06

Njegov bivši suigrač iz Milana vratar Dida, koji sad brani za Gremio, s lakoćom je obranio i odveo svoju momčad u polufinale

Nogometaš Corinthiansa Alexandre Pato bio je tragičar četvrtfinalnog dvoboja brazilskog kupa protiv Gremija. Utakmica je završila 0:0 i išlo se u raspucavanje, a bivši igrač Milana u odlučujućoj je seriji trebao svoju momčad zadržati u igri.

Namjestio je loptu, hladnokrvno se zaletio i pokušao izvesti \'panenku\'. Međutim, to je bilo toliko loše izvedeno da nije imao nikakve šanse zabiti, a njegov bivši suigrač iz Milana vratar Dida, koji sad brani za Gremio, s lakoćom je obranio i odveo svoju momčad u polufinale.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije