Dragan Tadić

Trener Rijeke nakon ispadanja: Ponosan sam na igrače, skidam im kapu

Prva utakmica 2. pretkola UEFA Konferencijske lige HNK Rijeka - Djurgardens
Luka Stanzl/PIXSELL
28.07.2022.
u 22:18

– Vjerujem da bi to bila drugačija utakmica da je iza nas 15 utakmica. Ponosan sam na svoje igrače, skidam im kapu, bez obzira na poraz. Sada se moramo što prije oporaviti za Goricu i osvojiti tri boda.

Trener Rijeke Dragan Tadić prokomentirao je utakmicu u Stockholmu u kojoj je njegova momčad izgubila od Djurgardena s 2:0 i oprostila se od Europe.

– Odigrali smo odlično prvo poluvrijeme, baš kako smo se dogovorili. No, nedostajao je taj gol, koji bi nas, vjerujem, odveo dalje. U prvih pola sata bili smo dobri u posjedu i u fazi obrane. U nastavku smo željeli izaći još jače, takav je bio dogovor. Nažalost, dobili smo gol iz prekida, što nas je presjeklo, a njima dalo krilo - rekao je Tadić, prenosi Novi list.

– Pokušali smo s izmjenama, ali bilo se teško vratiti. Drugi je pogodak prelomio susret. Nije bilo lako, nismo to ni očekivali jer Djurgarden je u velikoj formi. Vjerujem da bi to bila drugačija utakmica da je iza nas 15 utakmica. Ponosan sam na svoje igrače, skidam im kapu, bez obzira na poraz. Sada se moramo što prije oporaviti za Goricu i osvojiti tri boda – dodao je trener Rijeke.

Ključne riječi

Komentara 4

MO
modovisisajteMaraschino
07:14 29.07.2022.

Koja je razlika između babe na svadbi i Rijeke u Europi? Baba izdrži barem nekoliko kola.

KR
kruni
06:38 29.07.2022.

I ja bi tebe sa ponosom skino sa klupe ali zauvijek 🤦‍♂️🤦‍♂️

WE
weAreCro
22:43 28.07.2022.

Bravo majstore, ponosan si na ispadanje…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije