LJUTIT I RAZOČARAN

Trener Rijeke uoči Dinama: Samo Mišković i Bog znaju hoću li dobiti otkaz

Varaždin i Rijeka susreli se u 16. kolu SuperSport HNL-a
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
13.11.2022.
u 07:15

- Je li ovo moja posljednja utakmica na klupi Rijeke? I ja sam ljut i razočaran i potpuno razumijem navijače. Jedine dvije osobe koje znaju odgovor na ovo pitanje su predsjednik Damir Mišković i Bog - rekao je Cosmi

Nogometaši Rijeke ispali su prije nekoliko dana u šesnaestini finala kupa od drugoligaša Bijelog Brda, a danas im na Rujevicu stiže najteži mogući protivnik - Dinamo. Serse Cosmi svjestan je da mu se klima stolica na klupi Rijeke.

- Je li ovo moja posljednja utakmica na klupi Rijeke? I ja sam ljut i razočaran i potpuno razumijem navijače. Jedine dvije osobe koje znaju odgovor na ovo pitanje su predsjednik Damir Mišković i Bog - rekao je Cosmi, pa dodao:

- Neovisno o oscilacijama koje smo imali u mojem mandatu, nisam očekivao da ćemo u kupu ispasti od drugoligaša. Nismo shvatili ozbiljnost utakmice. Iznenađen sam tako lošom utakmicom u Bijelom Brdu. Ali, to je nogomet. Nije se prvi put dogodilo da je niželigaška momčad pobijedila prvoligaša. Vidimo to i u drugim ligama.

- Da smo prošli u kupu, sve bi bilo bolje. Govori se kako se Rijeka borila za vrh i da ima veliku povijest, ali Rijeka je trenutno tu gdje je. Klub je bio na dnu ljestvice kad sam došao, a sada imamo osam bodova više od posljednje Gorice. Ja sam u sadašnjosti, samo nju mogu promijeniti. Protiv Dinama imamo priliku. 

>> VIDEO: Ekskluzivno iz sjedišta Uefe: Dogovor je pao, rušit će se Maksimir i graditi novi stadion s 32.000 mjesta!

Ključne riječi

Komentara 3

FR
freeshooter
20:16 13.11.2022.

...i 4 milijuna hrvata...

ZA
!zagreb!
19:44 13.11.2022.

Navijači Gorice te mole da ostaneš.

DU
Deleted user
11:46 13.11.2022.

Šjor Kozmi, sve će vam biti oprošteno ako danas pobijedite. Teško je u to vjerovati, ali HNK Rijeka može svašta. Od ponora do vrhunca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije