STRATEG ŠIBENIKA

Trener Šibenika: Ako nas Rijeka pobijedi, to neće biti zbog alkohola, te priče nisu točne

Šibenik: HNK Šibenik i GNK Dinamo u utakmici 25. kola Prve HNL
Igor Soban/PIXSELL
07.04.2023.
u 22:33

- Sad je Kup iza nas, sad smo maksimalno fokusirani na prvenstvo, od prvenstva klub živi. Ne želim da netko misli da smo sami sebe sabotirali prije Rijeke. Ako se u Rijeci izgubi, to neće biti zbog slavlja. Sve priče o alkoholu su netočne - rekao je trener Šibenika nakon pobjede protiv Dinama u polufinalu Kupa

Trener Šibenika Damir Čanadi održao je press konferenciju uoči subotnjeg gostovanja kod Rijeke gdje se uz najavu utakmice osvrnuo na izbacivanje Dinama tijekom tjedna u polufinalu Kupa i slavlje svojih igrača.

- Nakon tijesne utakmice protiv Hajduka pa još tjesnije protiv Dinama, brzo smo se morali prebaciti na Rijeku. Rijeka će biti spremna i imala je cijeli tjedan da se priprema za nas, nama će danas biti prvi trening, jučer smo opuštali igrače - rekao je Damir Čanadi, te dodao:

- Analizirali smo Rijeku, to je čvrsta ekipa, trenutno jedna od najboljih u ligi. Igraju agresivno kući, udaraju, žele svaku loptu. Imaju brzu špicu, Frigana, a i iza njega su igrači koji znaju završiti.

Pobjeda protiv Dinama u polufinalu Kupa jedna je od najvećih u kompletnoj povijesti kluba. Šibenik je tim slavljem ušao u svoj drugi finale Kupa u povijesti, a još uvijek čekaju prvi naslov u Kupu, ujedno i prvi naslov općenito za klub.

- Slavlje je bilo do ponoći, to je OK. Bilo je veselo i lijepo s Funcutima, to je ekipa i zaslužila, ali ne bih htio da netko pomisli da su igrači pretjerali s alkoholom, to se nije dogodilo. Ako osvojimo Kup, onda ćemo pretjerati - rekao je Čanadi, te se još jednom fokusirao na Rijeku:

- No sad je Kup iza nas, sad smo maksimalno fokusirani na prvenstvo, od prvenstva klub živi. Ne želim da netko misli da smo sami sebe sabotirali prije Rijeke. Ako se u Rijeci izgubi, to neće biti zbog slavlja. Sve priče o alkoholu su netočne.


 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije