KRITIKA

Trener Sparte: Bodul mora bolje!

Nogomet
07.03.2010.
u 14:02

Darko Bodul, 20-godišnji hrvatski nogometaš koji je na posudbi u Sparti iz Ajaxa, našao se na udaru kritika trenera Fransa Adelaara.

Hrvatski napadač nada se da će sljedeće sezone imati mjesto u Ajaxovoj momčadi, no loptu pred njim na zemlju spušta aktualni mu trener kluba iz Rotterdama koji kaže da takvo što nije realno očekivati, a da je za sve krivo zalaganje hrvatskog nogometaša.

- Bodul mora bolje i mora od sebe više zahtijevati - tvrdi Adelaar.

Kroz sedamnaest prvenstvenih utakmica za Spartu ove sezone, od čega je četiri odigrao u punoj minutaži, Bodul je postigao jedan pogodak uz tri asistencije. Učinkom nije nezadovoljan.

- Svi od mene očekuju pogotke, a očekujem ih i ja. Samo u Sparti to ne ide baš tako. Osobno sam zadovoljan svojim igrama - kazao je Bodul.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije