Neprimjereno ponašanje

Tudor kažnjen s 15 tisuća kuna, kažnjeni Hajduk i Dinamo

'22.05.2013., stadion u Maksimiru, Zagreb - Druga utakmica finala Hrvatskog kupa, NK Lokomotiva - HNK Hajduk. Igor Tudor. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
13.11.2013.
u 15:20

Tudor je ovoga puta kažnjen s 15 tisuća kuna zbog vrijeđanja suca Matoca i neprimjerenog komentiranja suđenja na utakmici 15. kola HNL-a protiv Slaven Belupa

Disciplinski sudac Maxtv Prve HNL Krešimir Vlajčević izrekao je nove kazne treneru Hajduka Igoru Tudoru, HNK Hajduku i GNK Dinamu.

Tudor je ovoga puta kažnjen s 15 tisuća kuna zbog vrijeđanja suca Matoca i neprimjerenog komentiranja suđenja na utakmici 15. kola HNL-a protiv Slaven Belupa. Ponovno je kažnjen i HNK Hajduk zbog 23 upaljene baklje na utakmici 14. kola, kada je na Poljudu gostovala Lokomotiva. Ovoga puta bijeli moraju platiti 10 tisuća kuna.

Vlajčević je kaznio i GNK Dinamo zbog upaljenih šest baklji u 70. minuti utakmice s Hrvatskim Dragovoljcem. Plavi su kažnjeni s 5 tisuća kuna. Spomenimo na kraju da je nakon prijave delegata utakmice 16. kola Hajduk - Istra pokrenut novi postupak protiv bijelih. Također zbog prekomjerne upotrebe pirotehnike.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije