Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAŠTO BAŠ ONAMO?

U Hrvatskoj je stekao ime i slavu, a sada odlazi u Srbiju!? Razlog je zanimljiv

Ilija Nestorovski
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/5
20.05.2019.
u 12:46

Zvezda je Nestorovskog htjela i kao 20-godišnjaka, ali izgleda kako će se tek desetljeće kasnije dogoditi dolazak 'novog Pančeva' na Marakanu

Crvena Zvezda osvojila je novi naslov prvaka u nogometnoj ligi Srbije, a već je krenula s pojačanjima za europske izazove. 

Već je dogovoren Brazilac Jonathan Cafu, ali svjesni su u klubu s Marakane da će morati dovesti još provjerenih nogometaša ako žele opstati u Europi i ponoviti ovosezonski uspjeh kada su ušli u skupine Lige prvaka. 

U makedonskim medijima kao moguće pojačanje istaknuto je ime napadača Ilije Nestorovskog. Na prvu bi se mogli zapitati o kome je riječ, ali oni koji prate HNL i europski nogomet dobro znaju 'novog Darka Pančeva'. 

Makedonac je 2013. godine stigao u Inter iz Zaprešića koji je tada bio drugoligaš, a u sezoni 2015./2016. postao je i najbolji strijelac HNL-a s 25 pogodaka. Tada su ga dobro upoznale i obrane naša dva najveća kluba Dinama i Hajduka, ali on ipak nije otišao ni u Zagreb ni u Split. Nakon tog uspjeha otišao je u Serie A, u Palermo, gdje je i danas u drugoj ligi glavni igrač kluba sa Sicilije. 

Njegova vrijednost procjenjuje se na čak četiri milijuna eura, a kako je Palermo odlukom talijanskog državnog suda izbačen u treću ligu zbog neurednog poslovanja između 2015. i 2018. godine, Talijani će morati prodati svoje najbolje igrače.

Zvezda je Nestorovskog htjela i kao 20-godišnjaka, ali izgleda kako će se tek desetljeće kasnije dogoditi dolazak ''novog Pančeva'' na Marakanu.

>>> Pogledajte koje je igrače Zlatko Dalić pozvao u reprezentaciju u galeriji iznad teksta. 

Komentara 8

PR
prajdali100
12:57 20.05.2019.

Nek mu je sa srećom...

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
13:41 20.05.2019.

Hoće li hodat po petama kao Darko Pančev a što mu je minus kako reče Miljan Miljanić ?

AL
altruist
13:26 20.05.2019.

Vecernji, Zvezdino glasilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije