ŠTO im Je BILO?

Uefa objavila skandaloznu poruku dok Rusija napada Ukrajinu, uslijedilo more kritika

Uefa
Twitter
24.02.2022.
u 16:43

U Uefi su željeli podsjetiti na večerašnje utakmice Europske lige, no izabrali su sasvim krivi trenutak. Dakako, uslijedilo je more kritika pa su administratori ubrzo izbrisali ovaj tvit.

Sretan četvrtak svima! Poruka je to koja je jutros osvanula na Twitter profilu Uefe, malo nakon što je Rusija napala Ukrajinu.

U Uefi su željeli podsjetiti na večerašnje utakmice Europske lige, no izabrali su sasvim krivi trenutak. Dakako, uslijedilo je more kritika pa su administratori ubrzo izbrisali ovaj tvit.

Dodajmo i da je Aleksander Čeferin, predsjednik Europske nogometne organizacije, sazvao je za petak izvanredni sastanak Izvršnog odbora Uefe povodom ruske invazije na Ukrajinu.

Na sastanku bi čelni ljudi Uefe trebali raspravljati o mnogim nogometnim temama u novonastaloj situaciji u Europi, a vjerojatno glavno pitanje u svemu trebalo bi biti određivanje mjesta odigravanja finalne utakmice ovosezonske Lige prvaka.

Ranije je određeno kako će se finale odigrati 28. svibnja u Sankt Peterburgu, no sve je više zagovaratelja da se završna utakmica elitnog natjecanja ne održi u drugom najvećem ruskom gradu.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
18:10 24.02.2022.

Vjerujem da je tvit bio dan prije napravljen tako da bude objavljen sljedeći dan u 9:30. Događalo se često puta CM-ovima diljem svijeta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije