Rakitić uoči uzvrata protiv Dinama

Umrijet ću kao Seviljanac, pucanje penala Dinamu nije bilo upitno

Ivan Rakitić
Foto: MAXIM SHEMETOV/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
23.02.2022.
u 13:31

Dinamo sutra od 18.45 sati dočekuje Sevillu u uzvratu šesnaestine finala Europske lige. Ivan Rakitić veseli se tom susretu na Maksimiru.

Dinamo sutra od 18.45 sati dočekuje Sevillu u uzvratu šesnaestine finala Europske lige, a uoči te utakmice Ivan Rakitić dao je intervju za klupsku televiziju.

Bio je on strijelac prvog pogotka iz prve utakmice koju je Dinamo izgubio 1:3. Zabio je s bijele točke u 13. minuti.

- Nisam imao dvojbe oko izvođenja kaznenog udarca. Pomoćnik mi je rekao prije utakmice: Ivane, ako bude jedanaesterac, ti ga izvodiš. Ja sam samo kratko rekao: da - rekao je bivši hrvatski reprezentativac koji se nakon dugo vremena vraća na Maksimir

- Lijepo je igrati na stadionu gdje je započelo moje putovanje s hrvatskom nogometnom reprezentacijom. To je jako lijepo i drago mi je što imam priliku predstaviti Hrvatima svoju momčad, Sevillu.

Rakitić za Sevillu iga u drugom navratu. Prvo je bio član od 2011. do 2014. godine, a potom je otišao u Barcelonu. Vratio se 2020. Ove je sezone nastupao u 31 utakmici u svim natjecanjima, zabio pet golova i upisao četiri asistencije.

- Otišao sam u Barcelonu kao ja, nisam rođen kao Seviljanac, ali umrijet ću kao takav. Ono što mi je Sevilla dala, ja sam joj neću moći vratiti nikada - rekao je Rakitić.

Komentara 1

KP
Karlovacko pivo
15:04 23.02.2022.

Kako da onu drugu domovinu ni nespominje CH i njegov FC Basel i oni su ulagali u njega i za njegov uspjeh na samom početku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije