BIVŠI VATRENI

Rakitić nakon pobjede: Bilo je neugodno, ali kad sam pucao penal sam se osmjehnuo

Europa League - Play Off First Leg - Sevilla v Dinamo Zagreb
Foto: Marcelo del Pozo/REUTERS
1/6
17.02.2022.
u 23:24

- Mislim da smo odigrali interesantnu utakmicu i zaslužili ovaj rezultat, ali znamo da će u Zagrebu biti teško, naravno da želimo proći

Sevilla je slavila 3:1 protiv Dinama. Prvi gol pao je iz penala, a zabio ga je Ivan Rakitić, donedavni reprezentativac Hrvatske. 

- Prije svega sretni i ponosni kako smo odigrali danas protiv fantastičnog Dinama. Pokazao je gol koji smo primili da se svaka kazna u Europi kažnjava. Sretan sam, mislim da smo zaslužili ovu pobjedu.

- Čini ti se da ti zabiju gol iz ničega, a onda ti uspiješ u dvije minute zabiti brzo i mislim da je to bilo jako bitno. Mislim da smo kasnije morali odigrati jako drugo poluvrijeme, ali sve je još otvoreno u Zagrebu. Moramo biti spremni. Mi kao i oni znamo koliko nam je bitna Europa. 

Soccer Football - Europa League - Play Off First Leg - Sevilla v Dinamo Zagreb - Ramon Sanchez Pizjuan, Seville, Spain - February 17, 2022 Sevilla's Ivan Rakitic celebrates scoring their first goal with Marcos Acuna REUTERS/Marcelo Del Pozo Photo: Marcelo del Pozo/REUTERS
Foto: Marcelo del Pozo/REUTERS

- Mislim da smo odigrali interesantnu utakmicu i zaslužili ovaj rezultat, ali znamo da će u Zagrebu biti teško, naravno da želimo proći. 

- Bilo je čudno i neugodno kada protivnika toliko znaš. Čak za vrijeme penala je pao osmijeh, bilo je lijepo vidjeti Livija ispred sebe, haha, dodao je Raketa uz osmijeh.

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
23:37 17.02.2022.

Hajduk bi pobedio i tvoj region !

KP
Karlovacko pivo
06:20 18.02.2022.

Neznam štasu Dinamo i dinamovci očekivali možda pobjedu španjolci nepotcjenjuju nikoga kao englezi

LE
LenardHr
01:22 18.02.2022.

Dok je srca bit ce i Croatie. Kakav sramotan tekst, kako netko uziva stavit naslov dan kad je umrla croatia.....svaka sila za vremena....zapamtite

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije