Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A DOBIO - OTKAZ

Union Berlin osigurao ostanak, a evo zašto je Bjeličina uloga bila ključna

firo : 28.04.2024, football, football, 1. League, 1. Bundesliga, season 2023/2024, Borussia Monchengladbach - Union Berlin
Foto: Max Ellerbrake/DPA
1/3
18.05.2024.
u 20:44

Nenad Bjelica Union Berlin preuzeo je na posljednjem mjestu sa samo sedam bodova. U svom je mandatu osvojio 23 boda, što se na kraju pokazalo ključnim za osiguranje ostanka u ligi.

U dramatičnoj završnici momčad Union Berlina osigurala je ostanak u elitnom razredu njemačkog nogometa. Naime, u posljednjem kolu Bundeslige, bivša momčad Nenada Bjelice svladala je Freiburg 2:1. Hollerbach je u 68. minuti pogodio za vodstvo domaće momčadi, a Freiburgov Doan je izjednačio u 85. minuti.

Kada se saberu sve okolnosti, ovogodišnja priča Union Berlina nije ni mogla drugačije završiti. Ključnu pobjedu donio im je Haberer u drugoj minuti nadoknade iz odbijanca nakon što je Volland promašio jedanaesterac. Spomenimo, hrvatski reprezentativac Josip Juranović u 38. minuti nije uspio realizirati jedanaesterac.

VEZANI ČLANCI:



Nenad Bjelica Union Berlin preuzeo je na posljednjem mjestu sa samo sedam bodova. U svom je mandatu osvojio 23 boda, što se na kraju pokazalo ključnim za osiguranje ostanka u ligi. Koliko je taj učinak bio važan, dovoljno govori podatak da je naš trener osvojio više dvostruko bodova od dvojice trenera koji su također vodili momčad iz Berlina ove sezone.

Standings provided by Sofascore
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije