'mamić mora otići!'

Ustanak Splićana: Hoće li za vikend bojkotirati sve lige?

Branka Ramljak
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
24.11.2014.
u 20:15

Sve dok Zdravko Mamić sjedi na svojim funkcijama, budućnosti za hrvatski nogomet nema, kaže Nikola Koceić-Bilan.

– Nećemo odustati od naše borbe, ovaj put idemo do kraja! Sve dok Zdravko Mamić sjedi na svojim funkcijama, budućnosti za hrvatski nogomet nema i inzistiramo na njegovu odlasku – ustvrdio je Nikola Koceić-Bilan, zamjenik predsjednice Nadzornog odbora Hajduka u Naglasniku Radio Dalmacije te dodao:

– Zajednica ekipnih sportova grada Splita ozbiljno razmatra mogućnost da u znak solidarnosti s Hajdukom njeni članovi ne nastupe u svojim ligama sljedećeg vikenda!

Branka Ramljak, predsjednica NO Hajduka, kazala je kako ne očekuje da će predsjednik HNS-a Davor Šuker dati ostavku, ali dodaje: – Koga će prozvati nego one koji se nalaze na vrhu.

– Izvrsno će biti ako konačno čuju ono što im govorimo mi, ali i mnogi koji podržavaju naš istup, i da se napokon otvori komunikacija između svih dionika u hrvatskom nogometu. Mi nismo rušitelji, želimo boljitak u hrvatskom nogometu u kojem će Hajduk biti jedan od ravnopravnih – naglasila je i dodala:

– Snebivam se da u 21. stoljeću u jednoj demokratskoj državi govorimo o nekakvim crnim listama!

Koceić-Bilan još je navijačima poručio da budu prkosni i ponosni, kao u subotu, ali da zadrže razum i da se suzdrže od bilo kakvog oblika nasilja. Dodao je da je glas javnosti, pa i one nenogometne, na strani Hajduka.

>>Ravnateljstvo policije: Mi smo poslali popis, ali Dinamo može i mimo njega zabraniti ulazak

>>Torcida će u subotu organizirati veliki prosvjed na Rivi

Komentara 86

Avatar cluesblues
cluesblues
20:31 24.11.2014.

a gle branku partizanku…ona bi umjesto da sama podnese ostavku jer lose radi svoj posal, smjenjivala vodstvo dinama, ili se prijeti revolucijom i opcim bojkotom…stvarno bolesno...

DU
Deleted user
20:48 24.11.2014.

daleko da je maminjo beba ili nevinašce. ali način na koji hajduk provodi svoju silu nije ništa drugačiji od vladanja mamića, koji je usput rečeno profinjeniji....

HR
HR4ever
20:47 24.11.2014.

Pozvali su narod u subotu na rivu(29.11)da im uvelica Dan Republike.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije