Nesporazum

Uzeo Globus pa završio u zatvoru

\'Natko Zrncic-Dim of Croatia reacts after placing second in the men\'s Alpine Skiing World Cup super combined event in Les Houches near Chamonix, French Alps January 30, 2011. REUTERS/Robert Pratta (
Reuters
05.02.2011.
u 17:04

Natko Zrnčić-Dim, na žalost, opet se vratio na krivi put. Izletio je ponovno i u Hinterstoderu:

– Vožnja je bila loša, vrlo loša, prepuna pogrešaka od trenutka kada sam izašao iz startne kućice. Na istom zavoju kiksali su Ivica i Cuche, ali su se izvukli.

Zanimljivost stiže iz austrijskog Ischgla, gdje je švicarski skijaški "umirovljenik" Paul Accola ni kriv ni dužan završio iza rešetaka. Osvajač velikog Kristalnog globusa 1992. godine optužen je da je "ukrao" skije. Bio je sumnjiv jer nije imao pancerice...

Odustane li Ivica od sezone, konkurenti bi ga teoretski mogli prestići. U igri je još 1200 bodova, ali nijedan od njih nije baš takav maher. Ivica puca od zdravlja, napokon nema problema.

U ovo je tako teško povjerovati da je zaista riječ o teoriji. Ili Svindal ili Cuche ili Zurbriggen trebali bi osvojiti svaku drugu utrku, a Ivica ostati bez bodova. U to ni oni ne vjeruju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije