vatreni u dohi

Vida: Ljubav prema domovini ne prolazi, ne gledam sebe i nisam ovdje da budem zabavljač

Doha: Dominik Livaković i Domagoj Vida održali su konferenciju za medije
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
18.11.2022.
u 15:50

Hrvatska nogometna reprezentacija odsjela je u Hotelu Hilton u Dohi, u srijedu imaju prvi ispit na Mundijalu, a pressicu će odraditi kolege iz obrane, Livaković i Vida.

Dva dana ostalo je do početka svjetske nogometne smotre u Kataru, Hrvatska je doputovala u Katar gdje u srijedu od 11 sati ima prvu utakmicu grupne faze protiv Maroka. 

>> Šime Vrsaljko oprostio se od reprezentacije Hrvatske: 'Nije lako, ali vrime je...'

Na današnjoj press konferenciji sudjeluju vratar Dominik Livaković te senator Domagoj Vida koji je protiv Saudijske Arabije upisao stoti nastup u državnom dresu. 

- Ljubav prema reprezentaciji i domovini ne može proći. Neki dan sam imao stotu utakmicu za reprezentaciju, a svaka mi je poput prve. mamo kvalitetne igrače. Svi znamo kako su Josip Šutalo i Joško Gvardiol talentirani. Ne gledam sebe, bitan je rezultat, da Hrvatska pobjeđuje i da naši ljudi budu sretni i zadovoljni. Spreman sam, ali izbornik neće pogriješiti koga god da stavi - rekao je Domagoj Vida. 

18.11.2022., Doha, Katar - FIFA Svjetsko prvenstvo Katar 2022. Konferencija za medije hrvatske nogometne reprezentacije u trening centru Al Ersal 3. Konferenciju su odrzali izbornik Zlatko Dalic, Dominik Livakovic i Domagoj Vida. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

- Naravno da nas motivira to što nam se nedaju prevelike šanse na SP-u. Tako smo bili ispraćeni i na prošlo svjetsko prvenstvo pa smo svima pokazali. Prva utakmica bit će najvažnija. Nadam se da ćemo osvojiti skupini, a vidjet ćemo što će biti nakon toga-  rekao  je Livaković.

- Spreman sam na sve, tako i na to. Ipak, vjerujem u sebe, dobro radim i treniram. Neki bi me htjeli vidjeti u penziji. Nisam ovdje došao da budem zabavljač. Čekam priliku i ako je dobijem dat ću maksimum i opravdati je.  O Jošku Gvardiolu mislim sve najbolje. O njemu priča cijeli svijet, donijet će kvalitetu Hrvatskoj u godinama koje slijede. Tu sam da mu pomognem. Nadam se da ćemo biti pravi i napraviti puno na ovom Svjetskom prvenstvu - odgovorio je Vida na pitanje je li spreman preuzeti ulogu od Vedrana Ćorluke s prošlog Mundijala. 

Neki su mediji pak tvrdili da Hrvatska ima slabe točke u vrataru i napadu:

- Ne znam što da odgovorim na to, mogu pisati i govoriti što žele. Potrudit ćemo se da ne bude tako kao što se priča. Osjećam se super, dobro branim i nadam se da ću tako nastaviti - izjavio je Dominik Livaković. 

18.11.2022., Doha, Katar - FIFA Svjetsko prvenstvo Katar 2022. Konferencija za medije hrvatske nogometne reprezentacije u trening centru Al Ersal 3. Konferenciju su odrzali Dominik Livakovic i Domagoj Vida. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Komentara 3

RE
remarga
18:04 18.11.2022.

Bravo Domagoje!!!

ST
Stipan
18:29 18.11.2022.

Neznam što on traži u repki

Avatar southman
southman
15:48 18.11.2022.

Vida ako zaista voliš HR ne ulazi u igru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije