uzvrat 1/4f kupa u osjieku

Vaha: Želim da nakon PAOK-a i Hajduku budemo simpatični

\'23.11.2010., stadion Maksimir, Zagreb - Prva utakmica cetvrtfinala Hrvatskog nogometnog kupa izmedju NK Dinamo i NK Osijek. Hrvoje Kurtovic, Tonel. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL\'
Slavko Midzor/PIXSELL
08.12.2010.
u 16:16

- Utakmica s Grcima ne može se mjeriti nikakvim novcem. Samo se bojim terena – rekao je Halilhodžić.

Dinamo u četvrtak u Osijeku (14.30 sati) igra uzvratnu četvrtfinalnu utakmicu kupa i brani 2:0 prednost iz Zagreba. No, plavi zacijelo u glavama vrte film neke druge utakmice, one koja se 15. prosinca igra u Zagrebu protiv PAOK-a.

– Sve ću napraviti da te srijede ostvarimo san, a svi sanjamo pobjedu. Imamo povijesnu priliku da razveselimo cijelu Hrvatsku. Sjećam se St. Ettienea, nakon što je izbacio Hajduk i došao u finale s Bayernom osvojio je simpatije cijele Francuske. Sad ja želim da ostvarimo povijesni uspjeh i da postanemo simpatični cijeloj Hrvatskoj, i navijaču Hajduka, jer i oni su Hrvati – govorio je Halilhodžić.

Cufreovo koljeno zahtijeva još dan, dva odmora, pa nije išao s plavima u Osijek, Vaha ga čuva za PAOK. Koji trener plavih već analizira.

– Ništa se ne može skriti, nema iznenađenja osim ako vratara ne stavi na lijevog beka. Važno je u kakvom je stanju tvoja momčad. Moglo je biti i više problema s ozljedama, jer dečki igraju od lipnja, više od 30 utakmica. To je kao Manchester United, samo oni imaju 30, 35 igrača. Zato sam i ja rotirao, što je bio rizik jer nema uigranosti. Ali, da sam igrao s 12, 13 igrača, danas bi ovdje bila bolnica. Ako se za ovu utakmicu ne možemo mobilizirati, onda ni ne zaslužujemo pobjedu. Gledao sam tko je već prošao u proljeće, to je kao Liga prvaka, to je europska krema. Samo, ne budemo li sto posto u utakmici, kao što je bio slučaj u Villarrealu u drugom poluvremenu, možemo doživjeti katastrofu. A Grci se znaju braniti, imaju prekid, skok, tu su deset puta veći mangupi od mojih igrača. Moramo se znati i ljutiti, napaliti, biti i arogantni, samo ne ravnodušni, to ne podnosim. Mora se učiti sve da tu utakmicu dobijemo, ta utakmica nema cijenu, ne može se mjeriti novcem.

Priče o PAOK-u mogle bi se osvetiti plavima u Osijeku budu li u Gradskom vrtu na utakmici kupa već glavama s Grcima.

– Može se dogoditi, ne mogu igračima zabraniti da misle na PAOK, pa i vi me više pitate o Grcima nego o Osijeku. Samo, ne smijemo si dopustiti eliminaciju iz kupa. Treba proći, pa ćemo se u Rovinju pripremati za Grke, malo se baviti i morskim plodovima, puno pričati... – veli Halilhodžić.

Ključne riječi

Komentara 25

EP
Elio Pisaki
18:41 08.12.2010.

Pa naravno veselit ce se cijela Hrvatska izuzev, Istre, Dalmacije, Slavonije, pa i velikog dijela Zagreba u kojem žive naši Istrani Slavonci i Istrani. Jedva cekam srijedu i Blažičkov komentar: Ma Neeeeeeeeeeee, Ma Neeeeeeee, opet se ponavlja ista prica. Dinamo gubi 0: 3 kod kuće i ništa od Europe. Forca Hajduk!!!!!!!!!!!

DU
Deleted user
18:57 08.12.2010.

Ma daaaaaaaa , ma daaaaaa Hajduk - Debrecen 0:5 , najveća blamaža nekog našeg kluba .

DU
Deleted user
17:51 08.12.2010.

Dobro Vaha razmišlja osim onog \"da postanemo simpatični i navijaču Hajduka\" jer je to bojim se nemoguća misija sudeći po tekstovima onih koji se javljaju na ovom forumu koji jedva čekaju posrtanje Dinama . Nema veze , ne trebamo očekivati da budemo simpatični baš svima . Idemo Dinamo , idemo Vaha , odigrajte hrabro , napadački pa šta bude . Izborite li proljeće bit će to fenomenalna sezona iz snova .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije