NOVI KLUB

Vedran Princ novo pojačanje latvijskog Ventspilsa

'SPO , 21.04.2007. , SARAJEVO , SPORTSKI CENTAR SKENDERIJA , DVORANA MIRZA DELIBASIC , SUSRET BOSNA ASSA BH TELECOM -SIROKI PRIMA PIVO , VEDRAN PRINC ( PLAVA MAJICA ) U PRODORU  FOTO ZVONIMIR CORIC'
'ZVONIMIR CORIC'
13.03.2010.
u 15:17

Bivši košarkaš Zrinjskog, Širokog Brijega, zagrebačke Cibone i bh. reprezentativac Vedran Princ potpisao je ugovor s latvijskim Ventspilsom.

U nedjelju putuje u Latviju gdje će biti i službeno predstavljen. Kako nam je rekao Princ, ugovor je potpisan na tri mjeseca, a nakon toga će vidjeti što dalje.

- Ugovor koji sam potpisao vrijedi do kraja sezone. Nije predviđena mogućnost produžavanja suradnje. Sada mi je važno da dobro odradim obveze koje se ispred mene, a nakon toga ćemo vidjeti što i kako dalje - naglasio je Princ.

On je prije nekoliko tjedana raskinuo ugovor s Cibonom, a razlog je bio sukob s trenerom Velimirom Perasovićem. Nakon toga se vratio u Mostar gdje je samostalno trenirao i tražio novi klub.

- Važno mi je da nemam "praznog hoda" sada i da igram. U novom klubu ću imati te mogućnosti. Nakon ljeta ćemo vidjeti gdje ću nastaviti karijeru - zaključio je Princ.

Inače, na službenim internetskim stranicama Ventspilsa mostarski košarkaš je predstavljen kao zvijezda koja dolazi iz jednog od najjačih klubova u Europi. Detaljno su navedene njegove statistike te trofeji koje je Princ osvojio s najtrofejnijim hrvatskim klubom. Također, spominju se njegove igre za bosanskohercegovačku reprezentaciju. Sudeći prema komentarima navijača Ventspilsa, i oni su zadovoljni pojačanjem koje je doveo njihov klub.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije