ZASLUŽENO

Velika priznanja za ostvarenja vatrenih: Zlatko Dalić je najbolji trener, a HNS najbolji Savez u regiji

Sarajevo: Svečana premijera filma "Magična sedmica" o Toniju Kukoču
Armin Durgut/PIXSELL
14.09.2023.
u 10:23

Hrvatska nogometna obitelj dobila je vrijedno priznanje na 12. po redu Simposaru u Sarajevu

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić i izbornik Vatrenih Zlatko Dalić primili su vrijedna priznanja na Simposaru, dvanaestom međunarodnom sportskom simpoziju, održanom u Sarajevu.

Kustić je primio priznanje za najbolji Savez, a Dalić za najboljega trenera u regiji nakon još jednog sjajnog rezultatskog ostvarenja hrvatske nogometne reprezentacije osvajanjem srebra na završnom turniru Lige nacija ovoga lipnja u Nizozemskoj, prenosi web stranica HNS-a

VEZANI ČLANCI:

Hrvatski nogometni savez na Simposaru su predstavljali i član Izvršnog odbora Darko Raić Sudar, tehnički direktor A i U-21 reprezentacije Stipe Pletikosa, glavni instruktor Petar Krpan i operativni asistent u uredu predsjednika Blago Jakovljević.

Također treba spomenuti da su u okviru manifestacije nagradu za životno djelo dobili su legende Hajduka Ivica Šurjak i Ivan Gudelj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije