SRBI SE RASPISALI

VIDEO Albanka na tribinama provocirala Srbe dvoglavim orlom pa izbačena sa stadiona

Navijačica
Printscreen Twitter
02.12.2022.
u 23:09

Srpski mediji prenose da je jedna Albanka srbijanskim navijačima rukama pokazivala dvoglavog orla zbog čega je izbačena sa stadiona

Nogometaši Švicarske svladali su Srbiju sa 3:2 i kao drugoplasirana reprezentacija skupine G pridružili su se u osmini finala Svjetskog prvenstva u Kataru reprezentaciji Brazila koja je unatoč porazu 0:1 od Kameruna osvojila prvo mjesto. Na stadionu 974 u Dohi Švicarska je povela u 20. minuti, kad je na dodavanje Sowa loptu u mrežu sa desetak metara poslao Xherdan Shaqiri. 

Srbija je preokretom došla do vodstva. U 25. minuti loptu je glavom u mrežu poslao Aleksandar Mitrović, a u 35. minuti je pogodak za 2:1 postigao Dušan Vlahović. Švicarska je ipak na odmor otišla s rezultatom koji joj je donosio plasman u osminu finala, jer je u 44. minuti na 2-:2 izjednačio Breel Embolo. Sjajnu akciju Švicaraca već u trećoj minuti drugog poluvremena Remo Freuler je završio pogotkom za 3:2.

A vruće je bilo i na tribinama. Srpski mediji prenose da je jedna Albanka srbijanskim navijačima rukama pokazivala dvoglavog orla zbog čega je izbačena sa stadiona. Na društvenim mrežama pojavio se i video. 

>> VIDEO: Specijalna emisija: Jedna stvar neće nam prolaziti dalje, gubili smo lopte koje nismo smjeli

Komentara 9

PR
prajdali100
23:25 02.12.2022.

Gospodo iz Večernjeg lista kakvi " orlovi", kakve provokacije ! Pa kad je Srbija dala drugi gol izbornik Piksi urla ".ebem vam majku šiptarsku u .ičku" .Sa usana mu može pročitati onaj tko hoće.O šajkačama,kokardama,triprstašima...nećemo ! Pa sve smo zaboga vidjeli, nismo blesavi.Smije li se očigledno napisati ili ćete brisati kao,eto,neprimjereno?

BS
Blue_shirt
23:22 02.12.2022.

Zna li ste nesto o kazni za Piksija , nekako nevidim takozvane HR medije da spominju jasno vrijedjanje po nacionalnoj osnovi. Ako Fifa ne kazni sa zabranom rada u nogometu onda nisu dosljedni. Jer zamislite da neki trener bijelac nakon gola npr. Senegalu onako psuje roditelja sa naglaskom na boju koze... a ovo ista stvar.

Avatar MK3
MK3
23:27 02.12.2022.

Kakva je to provokacija? To nije provokacija nego se komšije od svega prave provocirani i visoko su incidentarni i problematićni... Na kraju, to je isti orao kojeg Albanci i Srbi imaju, preuzet od Bizanta - samo glupan se može osiječati provociran od toga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije