Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Meč s Fisherom

VIDEO Alen Babić napravio šou, udarao glavom u mikrofon pa poručio: Ovo je moje uskrsnuće

Alen Babić
Printscreen
05.07.2024.
u 10:33

– Ovo je uskrsnuće Savagea. Eddie Hearn, pogriješio si kad si mi poslao poruku i pitao me za Fishera. Šokiralo me što si dečka upleo u sve to – rekao je Alen Babić

Alen Babić nakon tri mjeseca od posljednjeg meča i pobjede nad Steveom Robinsonom (prekid u šestoj rundi) ove subote ponovno ulazi u ring. Hrvatski boksač (12-1, 11 KO) nastupit će na priredbi u londonskoj Copper Box Areni protiv domaćeg borca Johnnyja Fishera (11-0, 10 KO).

Borci su odradili i posljednju konferenciju za medije na kojoj se Alen pobrinuo da ipak ne prođe u uobičajenom ozračju, piše Croring.

Naime, Savage je u u jednom trenutku glavom udario mikrofon, te se ljutito iskalio na njega.

Babić je ponovio kako je Fisher napravio pogrešku kada je zatražio meč protiv njega.

– Ovo je uskrsnuće Savagea. Eddie Hearn, pogriješio si kad si mi poslao poruku i pitao me za Fishera. Šokiralo me što si dečka upleo u sve to – rekao je Alen Babić, te dodao ako se stalno bori protiv snažnih boraca:

– Radim ovo 13 godina. Glava mi je unutra poput pirea. Naravno da udara snažno, pogledajte ga. On je poput diva! Neka udara. Stavit ću svoju bradu na njegova prsa. Ring će mu biti najusamljenije mjesto na kojem je bio…

Hrvatski borac je nakon presice upao u intervju kojeg je za iFL TV davao šef Matchroom Boxinga Frank Smith. Babić se našalio sa Smithom, a onda poručio svom protivniku:

– Ovo je stari Savage. Vidjet ćete uskrsnuće Savagea, to je svršeno vrijeme. Ovo neće biti show Johnnyja Fishera, nego show Savagea. Slomit ću ga!

>> Koje nekretnine posjeduje Zlatko Dalić? Izbornik Hrvatske novac je uložio u luksuzne zgrade

Alen Babić
1/19
 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije