UTAKMICA ŽIVOTA

VIDEO Bivši igrač Dinama uveo slovački klub u Ligu prvaka. Pogledajte ove sjajne golove

Zagrijavanje prije po?etka utakmice Slaven Belupo i Dinamo
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
Autori: vecernji.hr, Hina
29.08.2024.
u 13:33

U srijedu je Ligu prvaka izborio i hrvatski prvak Dinamo s ukupnih 5-0 protiv azerbajdžanskog Qarabaga. Ždrijeb novog formata Lige prvaka održat će se u četvrtak u Monte Carlu

Nogometaši Slovana iz Bratislave, Lillea i Crvene zvezde posljednja su tri sudionika ovosezonske Lige prvaka, a junak prvog ulaska Slovana u najjače klupsko natjecanje je hrvatski napadač Marko Tolić. Tolić je bio dvostruki strijelac za Slovan u 3-2 (1-1) domaćoj pbojedi protiv Midtjyllanda što je slovačkom sastavu bilo dovoljno za povijesni uspjeh jer je prva utakmica u Danskoj završila rezultatom 1-1.

Tolić je u 34. minuti doveo Slovan u vodstvo od 1-0 da bi potom Simsir u 41. i Franculino u 50. pogađali za preokret. No, u 81. minuti je Tolić novim golom s ruba kaznenog prostora poravnao na 2-2 da bi Barseghjan pet minuta potom pogodio za završni preokret. Snimke Tolićevih pogodaka za pobjedu Slovana možete pogledati OVDJE i OVDJE.

GALERIJA Novi mural u centru Zagreba oduševio prolaznike

Zagrijavanje prije po?etka utakmice Slaven Belupo i Dinamo
1/6

Lille je ušao u Ligu prvaka usprkos 1-2 porazu na gostovanju kod Slavije u Pragu jer je u prvoj utakmici slavio sa 2-0 na svom terenu, dok je Crvena zvezda kao domaćin svladala norveški Bodo/Glimt sa 2-0 i tako nadoknadila 1-2 zaostatak iz prvog dvoboja.

Ranije u srijedu Ligu prvaka je izborio i hrvatski prvak Dinamo s ukupnih 5-0 protiv azerbajdžanskog Qarabaga. Ždrijeb novog formata Lige prvaka održat će se u četvrtak u Monte Carlu. Televizijski prijenos ždrijeba možete pratiti na kanalima HRT 2 i Arena Sport 1 s početkom u 18 sati.

VIDEO Dinamo je ušao u Ligu prvaka! Evo što donosi nova ligaška faza i kako funkcionira

Komentara 1

NE
Nemanadimak
15:00 29.08.2024.

Vratiti ga sto prije na Maximir. Gledao sam utakmicu i igrao je sjajno. Sjajan je i vezist i golgeter. Dinamu bi dobro dosao narocito kada Baturina ode.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije