Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigao u Al Nassr

VIDEO Brozović se izgrlio s Cristianom Ronaldom, a onda prošao neobičnu inicijaciju u klubu

Brozović Ronaldo
Printscreen
13.07.2023.
u 10:25

Brozović se kod priključenja momčadi srdačno pozdravio s Cristianom Ronaldom koji već neko vrijeme igra u Saudijskoj Arabiji.

Saudijski Al Nassr za novu sezonu priprema se u Portugalu. Na pripremama se pojavio i Marcelo Brozović koji je ovih dana stigao iz milanskog Intera i postao najbolje plaćeni hrvatski sportaš.

Brozović će sudjelovati u četiri utakmice od ukupno pet koje su još pred Al Nassrom. Posljednje dvije bit će krajem srpnja protiv PSG-a i Intera, a prije toga sastaju se sa Celta Vigom i Benficom.

Brozović se kod priključenja momčadi srdačno pozdravio s Cristianom Ronaldom koji već neko vrijeme igra u Saudijskoj Arabiji.

Zatim je prošao inicijaciju kod suigrača. Morao je protrčati kroz špalir dok su ga suigrači lagano udarali po leđima. Kako je to izgledalo, pogledajte u videu.


 

 

Komentara 3

DU
Deleted user
13:28 13.07.2023.

Jesu Se poljubili onako bratski? Pitam za kolegu sa fakulteta

PA
pan-am
12:13 13.07.2023.

Sretno Broz ,i odmori se da budeš fit za Euro !!

PO
pocrn
12:07 13.07.2023.

….hahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije