TRENUCI OPUŠTANJA

VIDEO Engleski mediji: Joško Gvardiol snimljen kako puši, vidjet ćemo što će Chelsea napraviti

Zagreb: Vatreni na pozornici na glavnom Trgu napravili pravu feštu
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/5
20.12.2022.
u 08:30

Engleski Express donosi piše da je Gvardiol uhvaćen kako puši u noćnom klubu dok je slavio treće mjesto Hrvatske na Svjetskom prvenstvu. Navode i da je za braniča Leipziga zainteresiran Chelsea

Joško Gvardiol sa samo 20 godina bio je jedan od najboljih igrača hrvatske reprezentacije koja je na Svjetskom prvenstvu u Kataru osvojila treće mjesto. Naš branič i ranije je bio na meti najvećih svjetskih klubova, no nakon SP-a zanimanje za njega dodatno je poraslo, a tako i cijena.

Engleski Express sada donosi piše da je Gvardiol uhvaćen kako puši u noćnom klubu dok je slavio treće mjesto Hrvatske na Svjetskom prvenstvu. Navode i da je za braniča Leipziga zainteresiran Chelsea te napominje:

"Plavi bi mogli imati rezerve nakon što se pojavila snimka Gvardiola kako puši dok u noćnom klubu slavi uspjeh Hrvatske. Na Twitteru je objavljen video u kojem se tvrdi da je Gvardiol uhvaćen kako puši. Nije poznato je li branič redoviti ili povremeni pušač, ali novi klub mogao bi ga potaknuti da to prestane raditi ako se odluči za njegove usluge."

Express navodi i da je Marcelo Brozović poznat kao povremeni pušač te da viđen s cigaretama u svlačionici više puta.

Inače, snimka koja je objavljena na Twitteru pokazuje Gvardiola kako se zabavlja u jednom noćnom klubu uz pjesmu Magazina.

Komentara 9

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
09:10 20.12.2022.

U Engleskoj ne smiješ biti pušač. Smiješ samo biti pijanac, seksualni nasilnik i preljubnik !

UD
Udbaš
09:48 20.12.2022.

Dakle, redakciji gera i istočni gazde ne daju da puste na miru realizatore hrvatskog uspjeha niti tjedan dana, kreće osveta za duševne boli koje im je reprezentacija nanosila posljednjih mjesec dana. E, da, ovo prozivanje za stari hrvatski poklič i preporuka da se pogleda film o Jasenovcu (nešto valjda od krivotvorina poput "Dare" ili "Dnevnika... ") od strane povijesnih diletanata koji se ne usude potpisati čini te dečke još dražima normalnom Hrvatu.

Avatar 100percentFedUp
100percentFedUp
10:14 20.12.2022.

Pa to je strasno! Gotovo je s njegovom karijerom! Vecina njihovih nogometasa se ne znaju vratiti doma nakon nocnog izlaska... i to je toliko 'normalno' da se o tome uopce ne pise. Ali Gvardiol zapalio cigaretu, eh... to ce mu skinuti 30-ak milijuna eura s cijene!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije